DuList IN

The Flamenco Thief večeras u klubu Orlando!

The Flamenco Thief večeras u klubu Orlando!

Craig Sutton poznatiji kao The Flamenco Thief je engleski instrumentalist koji spaja gitaristički stil sviranja prstima i udaraljkaške tehnike. Koncert u organizaciji Art radionice Lazareti i Audiovizualnog centra Dubrovnik održat će se večeras, 11. svibnja od 21 sati u udruzi mladih Orlando, koja je ujedno partner ovog događanja.

U njegovoj glazbi spaja se klasično-suvremeni mediteranski zvuka s južnoameričkim ritmovima, a uključuje španjolsku akustiku, latino, rumbu i bossa novu uz hip-hop i elektroniku. Karijera mu je duga 14 godina, uz četiri albuma i brojne turneje po Europi, Aziji i Južnoj Americi. Etablirao se kao cijenjeni umjetnik unutar nezavisne glazbene scene. Craigova filozofija eksperimentiranja i isprobavanja novih stvari vidljiva je na albumima koji su ujedno progresivno putovanje, od predstavljanja sirovog muziciranja do punih instrumentalnih dionica.

Svirao je na velikim događanjima i festivalima, uključujući Glastonbury i Fusion Festival. Posjetio je Berlin, München, Prag, Sofiju, Rio de Janeiro, Sao Paulo, Buenos Aires, Montevideo, Tokio, Kyoto i Osaku među ostalim gradovima – a ovo je prvi puta da ga može čuti i dubrovačka publika!

Ovaj koncert je ostvaren u sklopu programa Art radionice Lazareti/Platforme za Lazarete u suradnji s udrugom Audiovizualni centar Dubrovnik, kao i uz potporu godišnjih programa Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske te Grada Dubrovnika i Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika.

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

The Flamenco Thief večeras u klubu Orlando!Foto: Audiovizualni centar Dubrovnik

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist