DuList PROMO

TEN 11 Snack corner gdje burger ili pizza nisu fast food

TEN 11 Snack corner gdje burger ili pizza nisu fast food

Nakon što se jednom proba ukusna hrana koju u svojoj ponudi ima Ten 11, lako se dolazi do zaključka kako ga se nikako ne može ubrojiti u još jedan od fast foodova u Dubrovniku. Naime, ovaj snack corner na skretanju za Čokolino jako puno truda ulaže u pronalaženje odgovarajućih i kvalitetnih namirnica i kreiranju svog menija.

Vrijedan tim pod vodstvom obitelji Avdić kroz jutarnje sate nabavlja namirnice te priprema tijesta i umake za taj dan. Koristi se isključivo svježe meso i povrće. Kolutići luka se karameliziraju, marinade i umaci se pripremaju i dodaju svježi začini. Kiseli kukumari su također proizvod ‘kuće’kao i poznati jogurt umak čiji sastojci su strogo čuvana tajna. Dostava kreće od podne pa sve do 1 i 45 ujutro, dok se pizze dostavljaju od 16 zbog svakodnovno freške izrade tijesta. Prema stranici dobartek.hr burger naziva S4 je najprodavaniji burger u gradu, a sastoji se od 100 posto junećeg mesa, kućnog umaka, karameliziranih kolutića luka, cheddar sira, domaćih kiselih kukumara i hrskave pancete. Specijalitet kuće Parmigiannini burger je pravo remek djelo, a sastoji se od junećeg mesa, rikule, karameliziranog luka, camembert sira, hrskave pancete, jalapeno papričica te umaka od zrnatog senfa. Glavni sastojak je parmezan Parmigiano Reggiano u obliku hrskavog listića koji se nalazi u burgeru i u churrosima koji se poslužuju uz burger.

Od pizza se posebno izdvajaju dvije pizze; Masa je mama – pizza posebno osmišljena za sportaše i rekretivce koji žele poraditi na masi tijela te kebab pizza s domaćim umakom od jogurta. Od pilećih specijaliteta najtraženija je Mumba sendvič pripremljen od piletine, umaka od dimljenog povrća, umaka od cheddar i zdenka sira, kolutića od luka, hrskave pileće kožice. Sendvič Pile Lebanon je specifičan po piletini koja je odležala u marinadi od pet začina i svježem povrću. PrimaDona i Polo sve su samo ne obične tortilje. Obje od piletine, različito pripremljene, zdrava su i dostojna zamjena objedu.

Posjetite ovaj snack corner koji poslužuje vrlo kvalitetna, a opet brzo pripremljena jela ili naručite na broj telefona 020 333 001.

Pročitajte još

Poznati solarni brend MS2 Energo otvara ured, dostupne su i subvencije

Dulist

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist