Sport

Tedi Uvodić, Josip Listar i Gojko Korać pojačanja Gošk – Dubrovnika 1919

Tedi Uvodić, Josip Listar i Gojko Korać pojačanja Gošk - Dubrovnika 1919

Tedi Uvodić, Josip Listar i Gojko Korać nova su pojačanja u svlačionici Nogometnog kluba Gošk – Dubrovnik 1919.

Tedi Uvodić, krilni igrač rođen 1999. godine, dolazi iz njemačkog SV Neuhof 1910 e.V., a prije toga nastupao je i za Nogometni klub Uskok Klis, BŠK Zmaj Blato i NK Pajde Möhlin iz Švicarske.

Listar je dosadašnji član NK Hrvatski dragovoljac, a prije toga bio je član omladinske škole NK Rijeka. Rođen je 2001. godine u Dubrovniku, gdje je i započeo svoj nogometni put prije odlaska u Rijeku.

Još jedno novo lice u svlačionici je i Gojko Korać! Vezni je igrač, rođen u lipnju 2000. godine, donedavno junior HŠK Zrinjski Mostar.

No, u novoj sezoni s dubrovačkim klubom neće više igrati veznjak Vlaho Skaramuca, koji odlazi igrati u dresu drugoplasirane momčadi Druge HNL, NK Croatia Zmijavci! Vlaho iz NK GOŠK – Dubrovnik 1919 odlazi nakon dvije i pol godine te gotovo 60 nastupa u tom razdoblju.

Otišao je i Grga Štimac i to nakon samo pola godine provedenih u klubu i tek pet odigranih službenih utakmica.

– Bilo bi tu sigurno još veliki broj odigranih utakmica i pogodaka da prvenstvo nije zaustavljeno nakon samo tri kola u proljetnom dijelu. Krenuo je Grga jako dobro i u pripremama za novu sezonu postigavši dva pogotka u dosadašnjem dijelu priprema. Ipak, vraća se u Zagreb gdje će nastaviti karijeru, a veliku priliku dobio je kao voditelj jedne nogometne škole – navode iz dubrovačkog kluba.

Pročitajte još

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist

NAKON 24 GODINE Hrvatska malonogometna reprezentacija izborila Svjetsko prvenstvo!

Dulist