Aktualno

Tadej: Nikad brža presuda!?

Nakon donošenja presude na Županijskom sudu u Dubrovniku, kontaktirali smo i tajnika SSKH – a Radovana Tadeja

koji je istaknuo kako u središnjici čekaju pisano obrazloženje presude, te kako Sindikat i dalje tvrdi da prijedlog sa  nužnim poslovima koji se moraju obavljati tijekom štrajka, nije dostavljen na vrijeme, dakle do početka procesa mirenja.
 
-Nikad brže naše pravosuđe nije djelovalo, kao u ovom slučaju. Tužba je zaprimljena 20. veljače,  a nakon 48 sati već je zakazano prvo ročište. A, predsjednik Nadzornog odbora Libertasa i jedan sudac Županijskog suda u Dubrovniku su braća –zaključio je Tadej.

Prema riječima Radovana Tadeja za danas najavljena konferencija za novinare predstavnika SSKK u Zagrebu na temu posljednjih događaja u dubrovačkom gradskom prijevozniku Libertas je otkazana, a sindikat čeka odluku Vrhovnog suda.

-Ako bude pravorijek da štrajk nije legalan, naravno da nećemo nelegalan štrajk jer i radnici u takvom štrajku mogu dobiti otkaz, a mi smo obavezni nadoknaditi štetu. Bude li štrajk proglašen zakonitim od strane Vrhovnog suda, onda se sve ove radnje koje su sada u mirovanju, aktiviraju – dodao je Radovan. 

 

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

[LINĐO NA TURNEJI] Čarobna fotogalerija iz Austrije, ekskluzivno izveli novi program

Dulist

OBAVIJEST SANITATA Parkiralište u Ulici Iva Dulčića ulazi u naplatnu zonu 3, ne parkirajte svoja vozila do srijede!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija