Grad

Svjetski boksački prvaci na prijemu kod gradonačelnika Frankovića

Svjetski boksački prvaci na prijemu kod gradonačelnika Frankovića

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković primio je danas dubrovačke MMA borce, Mara i Kristijana Peraka, zajedno s njihovim ukrajinskim kolegama, članovima olimpijske boksačke reprezentacije Ukrajine, koji u Dubrovniku borave uoči priprema za Europsko prvenstvo.

Ukrajinski reprezentativci Gorskov Sergej Dmitrijevič, Khartsyz Yaroslav Sergeevich, Marton Robert Pavlovich i Zakhareyev Yuriy Valentinovich, najbolji boksač svijeta 2021., iskazali su zadovoljstvo boravkom u Dubrovniku, gdje su odradili i trening s članovima MMA Fight kluba Gladiator u prostorima dubrovačke sportske dvorane za borilačke sportove. S njima je bio i novi trener boksa u Boksačkom klubu Dubrovnik Ukrajinac Sergej Vakeryna.

U dubrovačkom klubu ističu kako su ponosni jer su ugostili, između ostalih, aktualne svjetske boksačke prvake, kojima je dobrodošlicu u Dubrovnik izrazio i dubrovački gradonačelnik Mato Franković te u ovoj prigodi na poklon dobio i boksačku rukavicu s potpisima ukrajinskih olimpijaca.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović