Sport

„SVIM SRCEM ZA PAVA“ Jug traži dvostruku pobjedu

jug pressica

Protiv Galatasaraya sigurno nam neće biti lako. Dovoljan su pokazatelj njihovi rezultati, posebno egal utakmica s Primorjem. Moramo ih ozbiljno shvatiti. Moramo biti dobri da bi kod kuće ubilježili bodove – rekao je novi kapetan Juga Marko Bijač u najavi utakmice 3. kola LEN Lige prvaka, koja se na bazenu u Gružu igra u srijedu, 14. siječnja u 19 sati.

Bijač ističe kako je Galatasaray daleko kvalitetnija momčad od Spandaua i Partizana. Turci u sastavu imaju devet stranaca – Srba, Crnogoraca i Amerikanaca. Pavo Marković istaknuo je kako dobrom predstavom protiv Galatasaraya Jugaši žele isprati gorak okus poraza u polufinalu Kupa Hrvatske u Zagrebu.

– Želimo sami sebi dokazati da je to bio tek loš dan. Ti bodovi su nam vrlo važni za nastavak borbe za plasman u Final 6 – kazao je Marković. Jugov trener Miho Bobić je svjestan teškog zadatka koji je postavljen pred Jugov sastav, posebno nakon ‘oscilacija’ u Berlinu i Beogradu.

– Protiv Spadaua i Partizana se nismo najbolje snašli, ali smo osvojili bodove – dodao je Bobić. Sportski direktor VK Juga Ognjen Kržić istaknuo je kako meč s Galatasarayem ima dvostruki karakter – sportski i humanitarni.

– Sportski jer imamo maksimalni broj bodova i želju da osvojimo još tri i ostvarimo kontinuitet dobrih rezultata u Ligi prvaka. Humanitarni je jer smo se priključili humanitarnoj akciji za Pava Hađiju, gdje ćemo cijelokupan prihod s utakmice uplatiti za pomoć našem sugrađaninu. Pozivamo navijače da dođu na ovu zanimljivu utakmicu, da napunimo tribine i ostvarimo dvostruku pobjedu – kazao je Kržić.

U dogovoru s klubom, i igrači će protiv Galatasaraya svoj jugaški pozdrav prigodno izmijeniti u „Svim srcem – za Pava!“.

Pročitajte još

Pohvalili se iz Grada: ‘U sportsku infrastrukturu od 2018. uloženo više nego u posljednjih 30 godina’

Dulist

ŠESTI MEĐUNARODNI TRIATLON U DUBROVNIKU Ne propustite se prijaviti dok ima mjesta

Dulist

ORSAN SLAVI 90 GODINA POSTOJANJA Svečano obilježavanje večeras u kazalištu Marina Držića

Dulist