Politika

Svi su ludi za HNS-om

Županijska organizacija HNS-a u zadnje dvije i pol godine bilježi porast broja članova.

Isti je od rujna 2009. godine porastao za čak 50 posto. Županijska organizacija HNS-a tako danas broji preko 500 članova, a sadašnji popis članova revidiran je i bez fiktivnih članova. Sve to izneseno je u priopćenju za medije povodom prošlotjedne izvještajno-tematske sjednice Županijske skupštine HNS. Počele su i pripreme za lokalne izbore pa je županijsko vodstvo stranke zacrtalo programske ciljeve.

Tako je donesena odluka kojom će se središnjici stranke preporučiti osobe koje Županijska organizacija podupire u kandidaturi za općinske, gradske i županijske dužnosničke funkcije.
 
Na Sjednici predsjedništva također su razmotrene mogućnosti koaliranja u svim općinama u kojima HNS ima podružnice, ističe se u priopćenju, a daljnje odluke o eventualnim zajedničkim izlascima na izbore donosit će dogovorno središnja tijela stranke i predsjednici podružnica.
 

Pročitajte još

NOVI CRODEMOSKOP S kakvim rejtinzima stranke i političari ulaze u posljednji tjedan kampanje?

Dulist

ŽELJKO RAGUŽ Neka lista broj 2 i kandidat broj 5 budu vaš izbor!

Dulist

OD 24. SVIBNJA Dubrovnik i Lastovo bit će povezani svakodnevnom linijom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija