Politika

Svi su ludi za HNS-om

Županijska organizacija HNS-a u zadnje dvije i pol godine bilježi porast broja članova.

Isti je od rujna 2009. godine porastao za čak 50 posto. Županijska organizacija HNS-a tako danas broji preko 500 članova, a sadašnji popis članova revidiran je i bez fiktivnih članova. Sve to izneseno je u priopćenju za medije povodom prošlotjedne izvještajno-tematske sjednice Županijske skupštine HNS. Počele su i pripreme za lokalne izbore pa je županijsko vodstvo stranke zacrtalo programske ciljeve.

Tako je donesena odluka kojom će se središnjici stranke preporučiti osobe koje Županijska organizacija podupire u kandidaturi za općinske, gradske i županijske dužnosničke funkcije.
 
Na Sjednici predsjedništva također su razmotrene mogućnosti koaliranja u svim općinama u kojima HNS ima podružnice, ističe se u priopćenju, a daljnje odluke o eventualnim zajedničkim izlascima na izbore donosit će dogovorno središnja tijela stranke i predsjednici podružnica.
 

Pročitajte još

Hoće li biti na listi za parlamentarne izbore? Franković: ‘Nadam se da ne’

Dulist

Anita Bonačić Obradović poziva na dijalog: Buka je podigla buku!

Dulist

Vlahušić ima plan kako građanima povećati plaće za nekoliko tisuća kuna godišnje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija