Sport

Svi na eko cross u Župu!

Župska udruga Kurenat poziva sve zainteresirane u nedjelju popodne na tradicionalni humanitarni eko cross, koji započinje u 17 sati ispred crkve u Mandaljeni, a završava u Srebrenom iza cafe bara Club 23.

Trkačka ruta kreće od Mandaljene, preko Mljekare do stare škole gdje skreće prema Kuparima. Ispod pothodnika u Kuparima svi će natjecatelji dobiti i značku kojom dokazuju sudjelovanje u potpunosti. Dolaskom na cilj najboljima će pripasti medalje, a ostalim sudionicima mogućnost dobivanja nagrade.
 
U prodaji će se naći i prigodne majice, a prikupljena sredstva donirat će se jednoj župskoj obitelji kojoj je to prijeka potreba. Na ovaj način se pokušava pomoći potrebitima, a i sudjelovati u očuvanju i promicanju kulturnog, ekološkog i sportskog bića Župe Dubrovačke.
 
Kurenat je nevladina i neprofitna udruga koja svake godine organizira niz aktivnosti kojima se obogaćuje kulturni, zabavni, sportski i ekološki program na području općine Župa Dubrovačka.

Pročitajte još

SLAVI SE I TITULA ‘Pituri’ igraju dva prvenstvena susreta

Dulist

Delija poražen u prvoj minuti borbe

Dulist

VODE 2:0 Ragusa nadomak naslova prvaka!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija