DuList PROMO

SVEUČILIŠTE U DUBROVNIKU U tijeku prijave za seminar za turističke vodiče

SVEUČILIŠTE U DUBROVNIKU U tijeku prijave za seminar za turističke vodiče

U tijeku su prijave za seminar i polaganje stručnog ispita za turističke vodiče za Dubrovačko-neretvansku županiju u akademskoj 2022./2023. godini na Sveučilištu u Dubrovniku. Elektronske prijave kandidata primaju se do 30. rujna 2022.

Sveučilište u Dubrovniku, odlukom Ministarstva turizma, organizira i izvodi seminar za polaganje stručnog ispita za turističkog vodiča za Dubrovačko-neretvansku županiju te tako doprinosi održavanju kvalitete turističke ponude koja je kroz dugi niz godina Dubrovnik odredila kao turističku destinaciju na visokoj razini. U izvođenju nastave u sklopu Seminara sudjeluju sveučilišni nastavnici, ali i stručnjaci iz prakse s dugim te bogatim iskustvom rada u turizmu.

Seminar organizira Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, a izvodi se na Sveučilišnom kampusu, na adresi Branitelja Dubrovnika 41. Početak predavanja predviđen je 10. listopada 2022. Zainteresirani pristupnici trebaju imati najmanje srednju stručnu spremu, znati jezik na kojem će pružati usluge turističkog vodiča minimalno razine B2 prema stupnjevima Zajedničkog europskog referentnog okvira u razumijevanju i govoru, prijaviti i uplatiti troškove seminara i stručnog ispita te biti državljanin zemlje članice EU. Detaljne informacije o seminaru nalaze se na internetskoj podstranici Sveučilišta: Tečaj za turističkog vodiča.

Sve dodatne informacije mogu se zatražiti na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku na adresi Lapadska obala 7, tel. 020 445 909, e-mail: ekonomija@unidu.hr.

SVEUČILIŠTE U DUBROVNIKU U tijeku prijave za seminar za turističke vodiče

Pročitajte još

Poznati solarni brend MS2 Energo otvara ured, dostupne su i subvencije

Dulist

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist