DuList PROMO

NOVOSTI IZ TVRTKE ČISTOĆA Tri nova komunalna vozila za sakupljanje mješovitog otpada

NOVOSTI IZ TVRTKE ČISTOĆA Tri nova komunalna vozila za sakupljanje mješovitog otpada

Nabavom novih specijalnih komunalnih vozila Čistoća nastavlja s obnovom svog voznog parka. Riječ je o tri specijalna komunalna vozila za sakupljanje i odvoz otpada marke MAN i IVECO.
Novo specijalno komunalno vozilo marke MAN TGS kapaciteta je 24 m3, opremljen je FAUN nadogradnjom s potisnom pločom. Ovo specijalno vozilo ostvaruje impresivne rezultate u sakupljanju miješanog komunalnog otpada, a zbog svojih tehničkih karakteristika koristit će se i za sakupljanje glomaznog otpada. Naime, ovim vozilom moguća je manipulacija i velikim spremnicima od 5 m3, dok za spremnike od 5-10 m3, uključujući i press kontejner, nabavljeno je specijalno komunalno vozilo s podizačem marke MAN TGM 18.290.
Manje vozilo marke IVECO odlikuje kompaktnost, kapaciteta je 7 m3, svojim gabaritima zadovoljava uvjete za nesmetan prolaz uskim ulicama i teško dostupnim lokacijama što ga čini idealnim upravo za staru gradsku jezgru.
Važno je istaknuti kako nova komunalna vozila zadovoljavaju suvremenim ekološkim normama, budući je niža emisija stakleničkih plinova u okoliš a samim time manje je negativnih učinaka na ljudsko zdravlje, okoliš i klimu.
Nabava novih specijalnih vozila za sakupljanje i odvoz otpada financirana je putem operativnog leasinga s rokom otplate 5 godina, sa ciljem unapređenja sustava gospodarenja otpadom i pružanja što bolje i kvalitetnije usluge svojim korisnicima, ističu u Čistoći.

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist