DuList PROMO

NOVOSTI IZ TVRTKE ČISTOĆA Tri nova komunalna vozila za sakupljanje mješovitog otpada

Nabavom novih specijalnih komunalnih vozila Čistoća nastavlja s obnovom svog voznog parka. Riječ je o tri specijalna komunalna vozila za sakupljanje i odvoz otpada marke MAN i IVECO.
Novo specijalno komunalno vozilo marke MAN TGS kapaciteta je 24 m3, opremljen je FAUN nadogradnjom s potisnom pločom. Ovo specijalno vozilo ostvaruje impresivne rezultate u sakupljanju miješanog komunalnog otpada, a zbog svojih tehničkih karakteristika koristit će se i za sakupljanje glomaznog otpada. Naime, ovim vozilom moguća je manipulacija i velikim spremnicima od 5 m3, dok za spremnike od 5-10 m3, uključujući i press kontejner, nabavljeno je specijalno komunalno vozilo s podizačem marke MAN TGM 18.290.
Manje vozilo marke IVECO odlikuje kompaktnost, kapaciteta je 7 m3, svojim gabaritima zadovoljava uvjete za nesmetan prolaz uskim ulicama i teško dostupnim lokacijama što ga čini idealnim upravo za staru gradsku jezgru.
Važno je istaknuti kako nova komunalna vozila zadovoljavaju suvremenim ekološkim normama, budući je niža emisija stakleničkih plinova u okoliš a samim time manje je negativnih učinaka na ljudsko zdravlje, okoliš i klimu.
Nabava novih specijalnih vozila za sakupljanje i odvoz otpada financirana je putem operativnog leasinga s rokom otplate 5 godina, sa ciljem unapređenja sustava gospodarenja otpadom i pružanja što bolje i kvalitetnije usluge svojim korisnicima, ističu u Čistoći.

Pročitajte još

Paket usluga šestomjesečnog veza na kopnu i ove godine dostupan u Aci marini Dubrovnik od 1. listopada do 31. ožujka

Dulist

Upis na diplomski stručni studij na Sveučilištu Libertas u Dubrovniku

Dulist

Troškove početkom jeseni lakše je ‘izgurati’ uz otkup zlata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija