Aktualno

SVEČANA DODJELA DIPLOMA RIT-OVCIMA Franković: ‘Ovo je kruna vašeg rada, truda i zalaganja’

SVEČANA DODJELA DIPLOMA RIT-OVCIMA Franković: 'Ovo je kruna vašeg rada, truda i zalaganja'

Svečana ceremonija dodjele diploma studentima RIT Croatia održala se ove subote u Hotelu Rixos Premium Dubrovnik. Na njoj je, javljaju iz Grada Dubrovnika, sudjelovao i gradonačelnik Franković, koji je ujedno bivši student i alumni RIT-a te se obratio diplomantima, uputivši im čestitke na ostvarenom akademskom uspjehu.

-Ponajprije upućujem Vama dragi diplomanti iskrene čestitke, a onda Vašim obiteljima. Vi ste kao roditelji utakli sebe u svoju djecu i danas trebate biti iznimno ponosni i sretni. Ono što posebno u ovoj prilici želim istaknuti i poručiti studentima jest činjenica kako je puno toga pred vama, od novih prilika i mogućnosti. Želim da zapamtite kako u svemu što radite i pred svakim izazovima budete hrabri, budete svoji, poštujući uvijek svakog čovjeka. Današnja ceremonija i proslava kruna je vašeg rada, truda i zalaganja koji će vam zasigurno poslužiti u izgradnji vašeg osobnog i profesionalnog puta –  riječi su to i poruke dubrovačkog gradonačelnika.

Čestitke su uputili i predsjednik Nadzornog odbora RIT Croatia James Watters, dekanica koledža za humanističke znanosti RIT Croatia Anna Stenport, prodekanica za nastavu Irena Guszak, predavači Kevin Walker i Francis Brassard, bivša studentica RIT Croatia Božena Zekan, dopredsjednica zajednice diplomanata RIT-a Angela Krčelić, te predstavnik diplomanata 2022. generacije Filip Stanišić.

Pročitajte još

DODIJELJENO DESET ‘A’ DRŽAVNIH STIPENDIJA Saznajte tko su najbolji studenti Sveučilišta u Dubrovniku

Marko Džamarija

SANITAT POZIVA Javite se ako želite banak na gruškoj placi

Dulist

[PODCAST S BARBAROM] Goran Milić: Slijedi What’s up Japan, a što mu je ‘tiha patnja’?

Barbara Đurasović