Aktualno

SVEČANA DODJELA DIPLOMA RIT-OVCIMA Franković: ‘Ovo je kruna vašeg rada, truda i zalaganja’

Svečana ceremonija dodjele diploma studentima RIT Croatia održala se ove subote u Hotelu Rixos Premium Dubrovnik. Na njoj je, javljaju iz Grada Dubrovnika, sudjelovao i gradonačelnik Franković, koji je ujedno bivši student i alumni RIT-a te se obratio diplomantima, uputivši im čestitke na ostvarenom akademskom uspjehu.

-Ponajprije upućujem Vama dragi diplomanti iskrene čestitke, a onda Vašim obiteljima. Vi ste kao roditelji utakli sebe u svoju djecu i danas trebate biti iznimno ponosni i sretni. Ono što posebno u ovoj prilici želim istaknuti i poručiti studentima jest činjenica kako je puno toga pred vama, od novih prilika i mogućnosti. Želim da zapamtite kako u svemu što radite i pred svakim izazovima budete hrabri, budete svoji, poštujući uvijek svakog čovjeka. Današnja ceremonija i proslava kruna je vašeg rada, truda i zalaganja koji će vam zasigurno poslužiti u izgradnji vašeg osobnog i profesionalnog puta –  riječi su to i poruke dubrovačkog gradonačelnika.

Čestitke su uputili i predsjednik Nadzornog odbora RIT Croatia James Watters, dekanica koledža za humanističke znanosti RIT Croatia Anna Stenport, prodekanica za nastavu Irena Guszak, predavači Kevin Walker i Francis Brassard, bivša studentica RIT Croatia Božena Zekan, dopredsjednica zajednice diplomanata RIT-a Angela Krčelić, te predstavnik diplomanata 2022. generacije Filip Stanišić.

Pročitajte još

Brodovi za Lokrum ove će subote nešto drukčije ploviti. Provjerite promjene

Dulist

Sanitat poslao zahtjev za ispravak objavljenih informacija

Dulist

PETAŠICA RASTURILA NA JEZIČNOJ OLIMPIJADI Cijela Monta ponosna je na Romanu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija