Grad

Sve je spremno za Doček 2022. na Stradunu

Sve je spremno za Doček 2022. godine na Stradunu. Naime, gradonačelnik Mato Franković održao je ovog četvrtka sastanak predstavnika dežurnih i komunalnih službi s temom organizacija dočeka Nove godine na Stradunu i održavanje reda i sigurnosti u novogodišnjoj noći.

Tradicionalnom sastanku prisustvovali su predstavnici Policijske uprave, JVP Dubrovački vatrogasci, Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije, Upravnog odjela za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu, Komunalnog redarstva, Prometnog redarstva, društva Čistoća Dubrovnik, Dubrovačkih ljetnih igara i tvrtke Dubrovačka baština.

Gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo svim poduzetim pripremnim aktivnostima i razinom spremnosti službi kako ni doček Nove godine na otvorenom prošao besprijekorno i bez neželjenih događaja.

Pozvao je građane da za doček Nove godine odaberu doček na Stradunu, na otvorenom, te da izbjegavaju zatvorene prostore kako bi i na taj način doprinijeli povoljnijoj epidemiološkoj situaciji i zaštitili svoje i zdravlje svojih bližnjih, ali i drugih svojih sugrađana.

Poželio je svim građanima i posjetiteljima dobru zabavu uz odgovorno ponašanje.

Pročitajte još

Dječji vrtići Dubrovnik dobili tradicijske drvene igračke

Dulist

Bolnica raskinula ugovor s ‘Parking Timom’, uskoro novi natječaj!

Dulist

Napustio nas je veliki dubrovački profesor – Ante Skaramuca

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija