Grad

Sve je spremno za Doček 2022. na Stradunu

Sve je spremno za Doček 2022. na Stradunu

Sve je spremno za Doček 2022. godine na Stradunu. Naime, gradonačelnik Mato Franković održao je ovog četvrtka sastanak predstavnika dežurnih i komunalnih službi s temom organizacija dočeka Nove godine na Stradunu i održavanje reda i sigurnosti u novogodišnjoj noći.

Tradicionalnom sastanku prisustvovali su predstavnici Policijske uprave, JVP Dubrovački vatrogasci, Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije, Upravnog odjela za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu, Komunalnog redarstva, Prometnog redarstva, društva Čistoća Dubrovnik, Dubrovačkih ljetnih igara i tvrtke Dubrovačka baština.

Gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo svim poduzetim pripremnim aktivnostima i razinom spremnosti službi kako ni doček Nove godine na otvorenom prošao besprijekorno i bez neželjenih događaja.

Pozvao je građane da za doček Nove godine odaberu doček na Stradunu, na otvorenom, te da izbjegavaju zatvorene prostore kako bi i na taj način doprinijeli povoljnijoj epidemiološkoj situaciji i zaštitili svoje i zdravlje svojih bližnjih, ali i drugih svojih sugrađana.

Poželio je svim građanima i posjetiteljima dobru zabavu uz odgovorno ponašanje.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist