Sport

SVAKA ČAST! Župke prvakinje Dalmacije u mini odbojci

SVAKA ČAST! Župke prvakinje Dalmacije u mini odbojci

Odbojkašice Župe dubrovačke prvakinje su Dalmacije u mini odbojci (U11)! Prvenstvo se igralo proteklog vikenda na Mljekari i na Grudi, a osim mini odbojke igrale su i djevojčice uzrasta U13.
Djevojčice župskog kluba u 1. kolu mini odbojke izgubile su od ŽOK Trogir 3:0 u setovima, a zatim redom pobjeđivale OK Marina Kaštela, ŽOK Sinj i OK Vodice, sve rezultatom 3:0. U polufinalu su pobijedile OK Gusar iz Omiša rezultatom 2:0, a u finalu OK Brda također s rezultatom 2:0 u setovima.
-Veselje je moglo početi. Pehari, medalje, plasman na Državno prvenstvo u Zadru, veliki uspjeh župskog odbojkaškog kluba. Čestitke malim župskim odbojkašicama i trenerici Katarini Nardelli – ističu iz kluba te se zahvaljuju svim trenerima i trenericama, starijim odbojkašicama koje su pomogle kao kvalificirane sutkinje, zapisničarke i drugima koji su pomogli na bilo koji način na odlično organiziranom prvenstvu Dalmacije.
Kad je pak riječ o U13 uzrastu, prvak Dalmacije postala je ekipa OK Brda koja je u finalu pobijedila ŽOK Trogir rezultatom 2:1 u setovima. Župske odbojkašice, nakon što su bile druge u grupi, u četvrtfinalu su izgubile od OK Gusara iz Omiša rezultatom 2:1 u setovima.
Organizatori natjecanja bili su OS DNŽ, ŽOK Župa dubrovačka i ŽOK Dubrovnik. Sudjelovalo je 15 klubova s 23 ekipe u dvije kategorije i s gotovo 350 natjecateljica.

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Dubrovački mališani na Stradunu pokazali svoje trkačke vještine

Dulist

[FOTOGALERIJA] Luka Đurović najbrže svladao zidine!

Dulist

BRIDŽ KLUB DUBROVNIK Dubravka Zvrko i Mario Majstorović najbolji u tjednom parskom turniru!

Dulist