Sport

[FOTO] JUDO KUP MARJAN Niz medalja za naše judoke!

[FOTO] JUDO KUP MARJAN Niz medalja za naše judoke!
Protekle subote u maloj dvorani Š.C. Gripe u Splitu održan je 3. međunarodni judo kup Marjan. Na natjecanju je nastupilo 590 natjecatelja iz 33 judo kluba.
Pod vodstvom trenera Leonarda Bulića, Karla Knezovića i Antonia Marlaisa, judoke Judo kluba Fortitudo osvojile su osam medalja. Hrvoje Čokljat, Lara Mihaljević i Mia Prebisalić osvojili su zlato, Damir Dahsulja i Ivan Šanje srebro, dok su brončane medalje pripale Emi Bagović, Aniki Ratković i Šimunu Leku. Nadomak medalje, ali s iznimnim nastupima, ostali su Petar Drnas, Gabriel Juko, Kaan Keserović, Marko Jarak, Rea Zoey Goddard, Vlaho Šuperak, Karlo Cikatić, Antea Staničić i Paula Putica. U ukupnom poretku klubova, Judo klub Fortitudo zauzeo je 8. mjesto.
Judo klub Konavle-Cavtat nastupio je s trinaest judoka te osvojio ukupno šest medalja: dvije zlatne, jednu srebrenu i tri brončane. Zlato su osvojili Nika Katušić i Mara Njirić srebro Marko Vukorep a bronce: Marino Barać, Sara Pujo i Kiara Džanković. Još su nastupili Tara i Mihaela Vuković, Petra Kovačević, Lara Dučić, Vanessa Primorac, Vanja Rodić i Nike Orepić.

Judo klub Župa dubrovačka predstavljalo je jedanaest natjecatelja i osvojili su sedam medalja. Medalje su osvojili: Marija Škurić zlato, Domagoj Radić i Laura Radošević srebro te Ivano Sabljo, Ivano Škurić, Ivana Pavlović i Nadja Hasanović broncu.

 

Foto JK Fortitudo/JK Konavle-Cavtat

Pročitajte još

PRVA FINALNA UTAKMICA PRVENSTVA HRVATSKE Vaterpolisti Juga gostuju sutra kod Jadrana

Dulist

GJEDSIDIGE CUP Hrvatski rukometaši na prijateljskom turniru u Oslu, prvi susret u 19 sati

Dulist

SENZACIJA ZA TRKAČE Uskoro nezaobilazna utrka Pelješkim mostom!

Dulist