Aktualno

SUKOB INTERESA Evo zbog čega direktorica Sanitata Klaudija Barčot mora platiti kaznu od 4 tisuće kuna

Direktorica Sanitata Klaudia Barčot bila je u sukobu interesa prilikom donošenja Odluke o odabiru najpovoljnije ponude one koju je ponudila Zagrebačka banka d.d., a za financiranje projekta rekonstrukcije tržnice u Gružu u vrijednosti 97.581,47 eura. Odluka je to Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa.

Spornim je naznačena činjenica kako je Klaudija Barčot bila u radnom odnosu popnuditelja prije stupanja na dužnost direktorice Sanitata Dubrovnik.

‘Obveznica Klaudia Barčot, članica Uprave trgovačkog društva SANITAT DUBROVNIK d.o.o., donošenjem Odluke o odabiru najpovoljnije ponude dana 3. ožujka 2022., kojom je kao najpovoljnija prihvaćena ponuda ponuditelja Zagrebačka banka d.d. za financiranje projekta rekonstrukcije tržnice u Gružu u vrijednosti 97.581,47 EUR-a, kod kojeg je ponuditelja obveznica bila u radnom odnosu posljednje dvije godine prije stupanja na navedenu dužnost, počinila je povredu odredbe članka 9. stavka 2. ZSSI-a’, navode u odluci, koju možete potražiti ovdje.

Klaudiji Barčot izrečena je novčana kazna od četiri tisuće kuna i obavezna ju je podmiriti u roku od 15 dana od zaprimanja Odluke.

Pročitajte još

Za Dubrovnik izdano narančasto upozorenje, budite na oprezu zbog vjetra!

Dulist

Lokrum spreman za posjetitelje, za građane ponovno godišnji pokazi

Dulist

Koji mobitel koristite? Ovi modeli trenutno su na meti hakera!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija