Aktualno

SUKOB INTERESA Evo zbog čega direktorica Sanitata Klaudija Barčot mora platiti kaznu od 4 tisuće kuna

klaudia barcot

Direktorica Sanitata Klaudia Barčot bila je u sukobu interesa prilikom donošenja Odluke o odabiru najpovoljnije ponude one koju je ponudila Zagrebačka banka d.d., a za financiranje projekta rekonstrukcije tržnice u Gružu u vrijednosti 97.581,47 eura. Odluka je to Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa.

Spornim je naznačena činjenica kako je Klaudija Barčot bila u radnom odnosu popnuditelja prije stupanja na dužnost direktorice Sanitata Dubrovnik.

‘Obveznica Klaudia Barčot, članica Uprave trgovačkog društva SANITAT DUBROVNIK d.o.o., donošenjem Odluke o odabiru najpovoljnije ponude dana 3. ožujka 2022., kojom je kao najpovoljnija prihvaćena ponuda ponuditelja Zagrebačka banka d.d. za financiranje projekta rekonstrukcije tržnice u Gružu u vrijednosti 97.581,47 EUR-a, kod kojeg je ponuditelja obveznica bila u radnom odnosu posljednje dvije godine prije stupanja na navedenu dužnost, počinila je povredu odredbe članka 9. stavka 2. ZSSI-a’, navode u odluci, koju možete potražiti ovdje.

Klaudiji Barčot izrečena je novčana kazna od četiri tisuće kuna i obavezna ju je podmiriti u roku od 15 dana od zaprimanja Odluke.

Pročitajte još

MEĐUNARODNI DAN JOGE Proslava u nedjelju na Lokrumu

Dulist

BABY LASAGNA VATRENIMA: Donesite to zlato doma!

Dulist

Gužve kroz Župu, naoružajte se strpljenjem!

Dulist