Aktualno

Šuica: Andro Vlahušić nanosi štetu proračunu!

suica tiskovna724902

Andro Vlahušić nanosi štetu proračunu grada Dubrovnika – rekla je na izvanrednoj konferenciji za medije gradska vijećnica i bivša gradonačelnica Dubravka Šuica.

Naglasila je i kako gradonačelnik 'namjerno dovodi grad u štetnu poziciju'.
Naime, Bivša dubrovačka gradonačelnica Dubravka Šuica i gradska vijećnica HDZ-a pokušala je od predsjednice Gradskog vijeća Olge Muratti zatražiti pauzu nakon gradonačelnikovog proizvanja s govornice na temu javne garaže.

Kako joj to nije bilo omogućeno vijećnici HDZ-a i HSS-a sazvali su u maloj vijećnici konferenciju za novinare na kojoj je i sama Šuica zbog javne garaže pozvala DORH.

– Tema garaža po stoti put namjerno je isprovocirana u preidzborno vrijeme. Vodstvo grada na čelu s HNS-om i SDP-om, odnosno Vlahušićem i Muratti, namjerno dovode grad u ovu poziciju, namjerno stvaraju problem i namjerno ne izvršavaju svoje obveze iz ugovora kako bi proizveli politički skandal – rekla je Dubravka Šuica dodavši kako je gradska uprava dužna ispunjavati obveze iz ugovora o garaži te voditi i upravljati gradom pažnjom dobrog gospodara.

Banner 300x250 DU 1

– Naslijedili su sve ugovore pa i onaj o garaži. Hoće politički skandal – rekla je Šuica pitajući Vlahušića što to ne valja u ugovoru.

– Ja pozivam DORH da reagira i vidi koja je tu odgovornost gradonačelnika u odnosu na ovaj ugovor budući da namjerno proizvodi štetu za grad Dubrovnik. Ne usuđujem se ponoviti što je gradonačelnik rekao za govornicom. To je sramotno – govorila je na presici Šuica, napomenuvši kako ne postoji dobronamjeran čovjek koji neće reći kako je garaža ljeti spasila promet u gradu.

– Ovo je sramotan scenarij. Ugovor su naslijedili, on se može popravljati ako mu nešto fali – objašnjavala je dalje Šuica zaključivši kako aktualna gradska uprava 'ni jedan obični šank nije znala iznajmiti legalno i legitimno'.

http://youtu.be/X7b3gHlNORo

Pročitajte još

MOKOŠICA PRVI PUT PROSLAVILA SV. GAŠPARA ‘Misu je doživljavao kao nešto veličanstveno’

Dulist

GORDAN BOSANAC ‘Šuica je prekršila kodeks ponašanja, mora se suočiti sa sankcijama

Dulist

ISPUCALI STUPOVI PELJEŠKOG MOSTA Stručnjaci tvrde kako sigurnost prometa nije ugrožena

Dulist