Grad

SUGRAĐANIN MOLI ZA POMOĆ Iskoristila dječju zaigranost i ukrala torbu. Traži se pošteni nalaznik mobitela

SUGRAĐANIN MOLI ZA POMOĆ Iskoristila dječju zaigranost i ukrala torbu. Traži se pošteni nalaznik mobitela

Jedan naš sugrađanin zamolio je u Facebook grupi Gradski kotar Grad pomoć u potrazi za mobitelom, koji je nažalost ukraden iz dječje torbe u parku u Pilama. Počinitelj je pronađen, kao i jedan od dva mobitela koji su se nalazili u torbi, ali ne i sama torba te drugi mobitel. Njegovu priču prenosimo u cijelosti:
-U Gradu je malo prostora za dječju igru, a jedini park gdje se djeca mogu poigrati onaj je u Pilama. Djeca nakon škole dotrče u park, bezbrižno odlože svoje torbe na klupu i jurnu na ljuljačke, vjerujući kako su u svome Gradu i svome parku sigurni od svake opasnosti…na žalost, parkom vreba starija prevarantica i lopina koja je u srijedu 8.03. u 15:00 bez imalo savjesti u trenutku dječje zaigranosti bezočno s klupe zgrabila i ukrala torbu djevojčice prvog razreda osnovne škole Marina Getaldića. Na svu sreću sigurnost parka nadgledaju kamere koje su omogućile prepoznavanje počinitelja krađe, starije gospođe koju se često može vidjet po Gradu i oko parka u Pilama, i kojoj, izgleda, prsti nisu prvi put otkriveni u krađi. Ima toga i takvih pokvarenih ljudi svugdje, a izgleda sve više i u našem Gradu, daleko je ono vrijeme kad se na otvorena vrata od butiga na Stradunu ostavljao drveni štap kad bi prodavači išli na pauzu, a butiga ostajala bez nadzora, ili nadzornih kamera. Zahvaljujući nadzornim kamerama i intervenciji policije, gospodja, izgleda otprije poznata policiji, priznala je kradju dječje torbe u koju su djeca bila stavila svoje mobitele. Jedan je mobitel vraćen, dok drugi mobitel (IPhone xr) i torba nisu, navodno su odbačeni negdje pokraj Trgovine Tommy u Vukovarskoj. Ukoliko ga netko pronađe molio bih ga kao poštenog nalaznika da mi se javi… – zamolio je.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović