Kultura

Sudjelujte u anketi Umjetničke galerije i postanite dijelom Noći muzeja

Umjetnička galerija Dubrovnik i ove godine organizira bogat i raznovrstan program Noći muzeja i to za sve uzraste. Za najmlađe tako priprema anketu ‘Što je to muzej?’ te stoga poziva roditelje i djecu na sudjelovanje.

Anketa je namijenjena isključivo djeci, a za sudjelovanje je potrebno odgovoriti na jedno pitanje koje glasi ‘Što je to muzej?’. Odgovor je potrebno snimiti kamerom, mobitelom ili pak fotoaparatom te snimku video uratka poslati do utorka, 19. siječnja do 00:00 sati u inbox službene Facebook stranice Umjetničke galerije Dubrovnik ili na email adresu ivona.simunovic@momad.hr.

Odgovori će biti prikazivani u petak, 29. siječnja na dan Noći muzeja i to će njih nekoliko odabranih, isključivo zbog vremenskog ograničenja, biti plasirani na službenoj Facebook stranici Umjetničke galerije Dubrovnik, dok će snimka svih sudionika biti plasirana isti dan u atriju Umjetničke galerije Dubrovnik i moći će se pogledati kroz cijeli taj dan i nekoliko idućih dana.

Anketa je osmišljena kako bi se i u ovom periodu kada je zbog epidemioloških mjera većina sadržaja namijenjenog djeci, kao što su primjerice dječje radionice i slično, ograničen, kako bi se djecu ipak uključilo i navelo na promišljanje te kako bi im se dalo prostora za dati svoje mišljenje o tome što je to i možda kako bi trebao funkcionirati jedan muzej, a sve kako bi i na taj način odražali komunikaciji s našom najmlađom publikom.

Pročitajte još

Uputite se na posljednju ovogodišnju ‘Šetnju kroz povijest Mlina’

Dulist

‘PUTOVANJE U MEĐUZEMLJE’ Tomica Kristić otkrio kako mu je Dubrovnik ‘zaradio’ besplatno sedmodnevno noćenje u dalekom Mjanmaru

Dulist

OZVUČENI LISTOPAD U ARL Manja Ristić & Mark Vernon: Improvizacija dvoglavog čudovišta

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija