Kultura

Glumci Jelena Miholjević i Dražen Čuček prvi put zajedno na Velikoj sceni KMD-a

Komedija ‘Uvijek će nam ostati ljubav’ prema tekstu Miloša Radovića u produkciji Teatra Rugantino dolazi u goste dubrovačkom kazalištu u subotu, 16. siječnja u 20 sati. Jelena Miholjević i Dražen Čuček prvi put zajedno će se tako naći na Velikoj sceni Kazališta Marina Držića uz pomoć nadahnute režije Darija Harjačeka.

Glumci će tumačenjem likova Mede i Jelene izraziti pred publikom težinu i radost ljubavi. Ljubavi koja nakon svega ostaje. A koja nekad započinje, a nekad završava brakom. Nježna je to i pomalo uznemirujuća komedija o metamorfozama ljubavi u kojoj se propituje zajedništvo dvoje ljudi koje u trenucima krize i nerazumijevanja, razdvajanja i mirenja, može održati samo ljubav. Istovremeno to je i smiješna i tužna priča o braku.

S jedne strane autor stavlja inertnog, šarmantnog, neuhvatljivog sredovječnog sveučilišnog profesora Medu čija će pozicija biti vječito izbjegavanje odgovornosti i duboko cinično gledanje na sve što je ljudsko, dok mu s druge strane suprotstavlja veselu i prpošnu, životu i običajima bližu ženu – Jelenu koja zagazivši duboko u svoje četrdesete čvrsto odlučuje razbiti monotoniju njihove dugogodišnje veze brakom.

Pročitajte još

Mišo Baričević ‘počastio’ ljubitelje kulture izložbom ‘Kolaži’

Dulist

U ČETVRTAK Izložba Baričevićevih ‘Kolaža’ u Narodnoj knjižnici

Dulist

Dubrovački muzeji 2020. godinu zaključili s tri nova izdanja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija