DuList PROMO

STUDIO MARCELA Bubbly dan kao stvoren za uživanje!

STUDIO MARCELA Bubbly dan kao stvoren za uživanje!

Studio Marcela već skoro godinu dana ispunjava i uljepšava svakodnevicu Dubrovkinjama. Popularne tehnike bojanja poput balayaga, po kojima je ovaj salon i najpoznatiji, kao i must-have valovi – samo su jedan dio bogate ponude koju su Dubrovkinje mogle isprobati u salonu koji se nalazi u sklopu hotela Rixos Premium Dubrovnik.

No, nešto što ‘Studio Marcela’ izdvaja jest dobro poznat ‘Bubbly day’. Osmišljen je kao veselo druženje s klijenticama na kojem se može razgovarati o raznim dilemama vezanim za koloriranja, frizure, make-up te novim trendovima. Uz šampanjac i čašicu ugodnog razgovora, na ovom pomno osmišljenom događanju buduće klijentice mogu dobiti apsolutno sve informacije kada je njega kose u pitanju.

STUDIO MARCELA Bubbly dan kao stvoren za uživanje!

-Tih nekoliko sati koliko provedemo u razgovoru pričamo o potencijalnim styling željama, veselimo se, smijemo, pijemo šampanjac i uživamo u pravim ženskim trenucima. Taj dan je ustvari jedan mini event na kojem svi uživamo – ističe vlasnica lanca frizerskih salona Studio Marcela Jadranka Pezo.

STUDIO MARCELA Bubbly dan kao stvoren za uživanje!Reakcije na Bubbly day su iznimno pozitivne. Mnoge žene su se s tim prvi put susrele baš u Studiu Marcela.
-Najdraže od svega mi je što se na ovom ‘mini eventu’ neke žene prvi put susreću i međusobno upoznaju. One dolaze iz različitih sfera poslovnog života i vrlo brzo nađu nove zajedničke teme i interese što ovom malom događanju daje i novu dimenziju. Uistinu se radi o jednom posebnom konceptu koji omogućava da se u zajedničkoj interakciji potakne lijepa suradnja kada je uljepšavanje u pitanju. To je jedna vrsta modernog networkinga – naglašava vlasnica.

Ukoliko vas ipak zanima druga ponuda salona, treba istaknuti kako je cijena usluge pramenova, preljeva i fen frizure duge kose u frizerskom salonu Studio Marcela iznosi 499 kuna. Bojanjem ili koloriranjem kose osvježava se kosa, prekrivaju nedostaci te kosa postaje glatka, življa, punija. Cijena za bojanje ili preljev i fen frizuru duge kose u frizerskom salonu Studio Marcela iznosi 339 kuna.

Put do lijepe i njegovane kose nikada nije bio lakši – nazovite 099 52 58 154 i naručite se te zapratite stranicu Studio Marcela na Instagramu i Facebooku.

Pročitajte još

Poznati solarni brend MS2 Energo otvara ured, dostupne su i subvencije

Dulist

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist