Zanimljivosti

Studenti ACMT-a u novoj volonterskoj akciji

U sklopu akcije "Community Service Day" više od sedamdeset volontera, studenata, profesora i zaposlenika Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) u subotu, 22. rujna od 9 do 12 sati, uredit će okoliš dječjeg vrtića "Ciciban".

Volonteri RIT/ACMT-a čistit će i okopati vrt, urediti travnjak, saditi lavandu i ružmarin. Osim toga, obojit će ogradu i već postojeće dječje sprave za igranje. Svoj doprinos akciji dala je i tvrtka "Vrtlar" doniravši velik broj sadnica ružmarina i lavande.

Riječ je o volonterskoj akciji Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju pod nazivom "Community Service Day" u okviru koje se devet godina uzastopce uređuju parkovi i javne površine na području Dubrovnika i okolice.

Od svojega osnutka Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju integrirana je u lokalne zajednice u kojima djeluje. Aktivnim angažmanom nastoji doprinijeti ekonomskom,  socijalnom i kulturnom napretku Dubrovnika. Svojom obvezom smatra inicirati i podržavati projekte od lokalnog značaja. Poticanjem volonterstva kod studenata nastoji razviti svijest o potrebi dobrovoljnog ulaganja osobnog vremena, znanja i vještina za dobrobit druge osobe ili za opću dobrobit.

Pročitajte još

BESPLATNI WEBINARI Kako proširiti svoje poslovanje ili se ‘progurati’ na tržištu?

Dulist

BOLJE OD BILO KOJEG SHOWA Kreće nova sezona Kluba mladih znanstvenika

Dulist

‘LIJEPO JE KAD SE DRŽI DO TRADICIJE’ Luminacija u Čibači uoči blagdana sv. Luke

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija