Sport

Stravaganza Nika Kmetovića osvojila regatu ‘Luka Vis’

Stravaganza Nika Kmetovića pobjednik je regate ‘Luka Vis’ koja se odjedrila ove subote u sklopu 77. Viške regate.

-Osvojili smo oba plova regate ‘Luka Vis’ koja se jedri pred lokalnom publikom unutar zaljeva. Stravaganza je pokazala svoje sposobnosti i nadmoć i po današnjim laganijim uvjetima. Na žalost, ovo je zasebna regata pa nam se ne ubraja u ukupan rezultat Viške regate, ali smo se lijepo zabavili i nadamo se, napravili show za publiku! Za kraj smo se i naklonili, i vama koji nas pratite – poručuje posada JK Orsan.

Inače, prva etapa Viške regate odjedrena je u petak. Orsanov klupski krstaš Dubrovnik (kormilar Denis Vukas) je zauzeo odlično 6. mjesto u ukupnom plasmanu (1. mjesto u grupi R2), ujedno je i pobjednik po ORC-u u prvoj etapi. Stravaganza (kormilar Niko Kmetović) zauzima 10. mjesto u ukupnom poretku, te 1. mjesto u grupi R1. Južni Vjetar (kormilar Jadran Gamulin) zauzeo je 22. mjesto u ukupnom poretku, te 3. mjesto u grupi R4. Od dubrovačkih posada u Splitu još je i Outsider, ali, kako javljaju iz Orsana, zbog tehničkih problema nisu nastupili u prvoj etapi. Druga etapa na rasporedu je sutra.

Pročitajte još

Teško do tri boda u Bukureštu, Popadić imao 16 obrana

Dulist

Square u završnici Kupa Hrvatske

Dulist

240 volontera završilo edukaciju EU projekta ‘Du Motion’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija