DuList PROMO

STRASTVENO VALENTINOVO DuList u suradnji s tvrtkom SABEX International daruje čitatelje DuLista!

STRASTVENO VALENTINOVO DuList u suradnji s tvrtkom SABEX International daruje čitatelje DuLista!

NUXE Huile Prodigieuse® Čudesno suho ulje prvo je i najpoznatije višenamjensko suho ulje na svijetu te najprodavaniji proizvod za njegu tijela u francuskim ljekarnama. Magičan je izvor užitka i glamura te spoj dragocjenih prirodnih sastojaka koji će vašu kožu osvojiti u trenu. A kako nam je Valentinovo pred vratima, donosimo male tajne i neke provjerene NUXE beauty trikove uz koje ćete za večer ljubavi zablistati u punom sjaju!

Uspostavite kontakt očima
Ugledali ste zanimljivog muškarca u sobi prepunoj ljudi? Uspostavite kontakt očima, gledajte ga nestašno točno 2 sekunde, zatim pogledajte u drugu stranu na 2 sekunde pa natrag na njega. Pojavit će se pred vama u trenu.

Smijte se za njega
Muškarce privlače žene koje se čine sretnima i zabavnima. Koketna žena koja se iskreno smije je puno zanimljivija i pristupačnija od ozbiljne žene, stoga kad razgovarate s njim, često se smijte. Djelovat ćete sretno i opušteno, što će ga sigurno privući. No, nemojte pretjerivati vaša je misija zavesti ga, a ne dati mu do znanja da vam se sviđa.

Zavedite mirisima
Miris je jedan od najjačih afrodizijaka. Dodajte malo Nuxe ulja na svoju kosu i zavežite ju u rep ili jednostavnu punđu. Kad se konačno nađete s njim, jednostavno oslobodite kosu iz repa ili punđe i dozvolite omamljujućim mirisnim notama da ga razoružaju. A kada budete sigurni da je noćas samo vaš, malo senzualnog ulja nanesite i s unutrašnje strane bedara i prepustite se noći za pamćenje.

Za senzualne dodire
Iznenadite ga pri pogledu na krevet. Neka na njemu budete samo vi u visokim crnim štiklama – i ničemu više. A prije senzualnih dodira nanesite na cijelo tijelo samo ulje bogova – legendarno NUXE ulje, koje će kožu učiniti neodoljivo mekom, glatkom i mirisnom, kao stvorenom za dodire.

nux ulje

Nagradno pitanje: Kako biste vi najradije upotrijebili ovo čudesno i senzualno ulje?
Odgovore i vaše podatke pošaljite na nagradna@dulist.hr, uz naznaku ‘NUXE na dar’. Dvije najbrže čitateljice ili čitatelja koji odgovore točno na pitanje, zajedno s partnerom ili partnericom uživat će u ovom zavodljivom ulju na Dan zaljubljenih!

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist