Aktualno

“Štrajk je politički motiviran”

Na e-mail adresu uredništva duLista stigla je reakcija grupe građana na mogući štrajk radnika Libertasa, najavljen za petak.

Tekst prenosimo u cijelosti:

"Ja i moja obitelj, supruga, majka i dvoje djece stalni smo korisnici usluga prijevoza J.P.Libertas. Svi navedeni smo korisnici mjesečne pokazne karte koju uredno kupujemo svaki mjesec. Za kupljenu kartu Libertas nam je pružao urednu uslugu prijevoza na što se nikad ne bi požalili.

Međutim dana 24. 02. 2012 onaj tko prekine javni prijevoz znači unaprijed – plaćenu uslugu prijevoza smatram da je meni i svim korisnicima usluga dužan osigurati prijevoz ili snositi troškove prijevoza jer moramo doći na posao i školu da bi izbjegli poslijedice.
Ponovo napominjem da je JP Libertas tu uslugu uredno vršio prema svim pravilima.

Pošto Bog zna iz kojih nepotrebnih  razloga  sindikat i žup.povjerenik B.Kovačević  i Radničko vijeće na čelu sa  I.Klaićem sa svojim pristašama organiziraju štrajk zakonski su dužni osigurati unaprijed plaćeni prijevoz.

Napominjem da se tu radi o javnom prijevozu putnika te da svi putnici mogu zatražiti uslugu prijevoza i nadoknaditi sve probleme što su ih nepotrebno prouzročili, te se može podnijeti pojedinačna tužba.

Svi dobro znamo da to ne štrajkaju uprava i zaposlenici nego te dvije grupe kojima je stalo do neke popularnosti, a vođeni  i nagovoreni sa strane POLITIČKI  da nema mira u poduzeću i među zaposlenicima, te stvaranje pritiska u javnosti, uz podršku laži pojedinih medija.

A tvrdimo da dijelimo mišljenje većeg broja zaposlenika,nažalost koji se boje reći istinu zbog prijetnji, omalovažavanja i maltretijanja.

Grupa građana uz  veliku većinu zaposlenika"

Inače, zanimljivo je za primjetiti da je e-mail, slučajno ili ne, poslan s elektroničke adrese koja počinje s 'duro', što jako asocira na direktora JP Libertas koji nosi ime Đuro.

Pročitajte još

U DNEVNIKU NOVE TV Gordana Buljan Flander dala neopozivu ostavku na mjesto ravnateljice Poliklinike

Dulist

PAVELA NAKON OSVAJANJA HRVATSKE VELIKE NAGRADE SIGURNOSTI Ovo je kruna karijere!

Dulist

DR. SINIŠA CAR NAPUSTIO JE NAJZELENIJI OTOK Mljet je unio mir u moj život

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija