Zanimljivosti

Stožer zaštite i spašavanja poziva na oprez!

Županijski Stožer zaštite i spašavanja zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih uvjeta krajem tjedna poziva građane i nadležne na oprez.

Naime, kako obavještavaju iz Dubrovačko-neretvanske županije, obzirom da meteorološke prognoze za kraj tjedna predviđaju izrazito hladno i vjetrovito vrijeme uz mogućnost snježnih oborina, Stožer za zaštitu i spašavanje DNŽ apelira na jedinice lokalne samouprave, nadležne institucije i građane da obave  primjerenu pripremu za najavljene vremenske uvjete.

Stožer predlaže svim gradonačelnicima i načelnicima općina u Županiji te pravnim osobama koje se bave održavanjem prometnica da poduzmu preventivne i pripremne radnje za osiguranje nesmetanog odvijanja prometa za vrijeme lošeg, snježnog i vjetrovitog vremena uz poledicu.

Također, sve odgovorne osobe u poduzećima koja se bave javnim prijevozom te građane Stožer je pozvao da pravovremeno pripreme svoja vozila za sudjelovanje u prometu u zimskim uvjetima odnosno da provjere tehničku ispravnost vozila i opreme ga zimskom opremom.
 

Pročitajte još

BOGAT I RAZNOLIK PROGRAM Završio je deseti Festival znanosti

Dulist

T POD DEMO Dubrovački tim osmislio uređaj za čišćenje mora

Dulist

NA DANAŠNJI DAN Otvorena Zračna luka Dubrovnik

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija