Zanimljivosti

Stožer zaštite i spašavanja poziva na oprez!

snijeg dubrovnik grad423

Županijski Stožer zaštite i spašavanja zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih uvjeta krajem tjedna poziva građane i nadležne na oprez.

Naime, kako obavještavaju iz Dubrovačko-neretvanske županije, obzirom da meteorološke prognoze za kraj tjedna predviđaju izrazito hladno i vjetrovito vrijeme uz mogućnost snježnih oborina, Stožer za zaštitu i spašavanje DNŽ apelira na jedinice lokalne samouprave, nadležne institucije i građane da obave  primjerenu pripremu za najavljene vremenske uvjete.

Stožer predlaže svim gradonačelnicima i načelnicima općina u Županiji te pravnim osobama koje se bave održavanjem prometnica da poduzmu preventivne i pripremne radnje za osiguranje nesmetanog odvijanja prometa za vrijeme lošeg, snježnog i vjetrovitog vremena uz poledicu.

Također, sve odgovorne osobe u poduzećima koja se bave javnim prijevozom te građane Stožer je pozvao da pravovremeno pripreme svoja vozila za sudjelovanje u prometu u zimskim uvjetima odnosno da provjere tehničku ispravnost vozila i opreme ga zimskom opremom.
 

Pročitajte još

DJEČICA IZ ‘IZVIĐAČA’ Iznenađenje za tete i roditelje, Rim Tim Tagi Dim na Gracu

Ivana Mijić Vulinović

NA DANAŠNJI DAN 1944. Rođen dugogodišnji glumac KMD-a Krunoslav Šarić

Dulist

Nacionalni park Mljet uveo eko boxove za sve posjetitelje u svrhu očuvanja prirode i okoliša

Dulist