Zanimljivosti

Stožer zaštite i spašavanja poziva na oprez!

Stožer zaštite i spašavanja poziva na oprez!

Županijski Stožer zaštite i spašavanja zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih uvjeta krajem tjedna poziva građane i nadležne na oprez.

Naime, kako obavještavaju iz Dubrovačko-neretvanske županije, obzirom da meteorološke prognoze za kraj tjedna predviđaju izrazito hladno i vjetrovito vrijeme uz mogućnost snježnih oborina, Stožer za zaštitu i spašavanje DNŽ apelira na jedinice lokalne samouprave, nadležne institucije i građane da obave  primjerenu pripremu za najavljene vremenske uvjete.

Stožer predlaže svim gradonačelnicima i načelnicima općina u Županiji te pravnim osobama koje se bave održavanjem prometnica da poduzmu preventivne i pripremne radnje za osiguranje nesmetanog odvijanja prometa za vrijeme lošeg, snježnog i vjetrovitog vremena uz poledicu.

Također, sve odgovorne osobe u poduzećima koja se bave javnim prijevozom te građane Stožer je pozvao da pravovremeno pripreme svoja vozila za sudjelovanje u prometu u zimskim uvjetima odnosno da provjere tehničku ispravnost vozila i opreme ga zimskom opremom.
 

Pročitajte još

ANDRO VIDAK NAJAVIO SVEČANO OTVORENJE: Neizmjerno sam zahvalan zbog velike podrške dubrovačke javnosti!

Andrea Tomurad

PREKRASNA TRADICIJA Balanje u Konavlima

Dulist

PLAVO DOGAĐANJE Niz prezentacija o problemu otpada u moru, demonstriran i robotski sustav

Dulist