Sport

STOLNI TENIS Najbolje ekipe nakon 21. kola Dr Čolić, Šampinjoni Konavle i Ombla!

STOLNI TENIS Najbolje ekipe nakon 21. kola Dr Čolić, Šampinjoni Konavle i Ombla!

U 21. kolu 45. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu 2022./2023. postignuti su sljedeći rezultati:

Nakon 21. kola na prva tri mjesta nalaze se ekipe Dr Čolić s osvojenih 41, Marinkolor s osvojenih 39 i Soul caffe s osvojenih 38 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 21. kola su Marko Venier (Marinkolor), Filip Mikulić (Dr Čolić) i Marko Šarić (Marinkolor).

Najbolji parovi nakon 21. kola su Ante Jupek/Filip Mikulić (Dr Čolić), Marijo Obrovac/Maro Šimunović (Ombla) i Pavle Radonić/Milo Stražičić (Soul caffe).

Najbolji parovi po ekipama nakon 21. kola su Dr Čolić, Šampinjoni Konavle i Ombla.

Utakmica između ekipa Lapad kolor i Nobody B.I. nije odigrana jer je ekipa Nobody B.I. odustala od takmičenja u ovom prvenstvu stoga je ekipa Lapad kolor dobila utakmicu bez igre 7:0.

Utakmica između ekipa Aragosa travel i Šampinjoni Konavle se odgađa za sljedeći tjedan zbog zauzetosti igrača Aragosa travel.

Ekipa Marinkolor pobjedila je ekipu Soul caffe rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Marko Venier (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Marko Šarić ostvario je isto tako dvije pojedinačne pobjede ali uz dva izgubljena seta. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Marko Šarić i Marko Venier. U poraženoj ekipi, Pavle Radonić i Milo Stražičić ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Ovu utakmicu ekipa Marinkolor je igrala bez trećeg igrača tako da su te dvije utakmice pisane ekipi Soul caffe kao pojedinačne pobjede bez igre.

Ekipa Dr Čolić pobjedila je ekipu Ombla rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Filip Mikulić (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Ante Jupek ostvario je isto tako dvije pojedinačne pobjede ali uz jedan izgubljeni set dok je Dario Petković ostvario jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za ekipu Ombla donijeli su Marijo Obrovac i Maro Šimunović. U poraženoj ekipi, Marijo Obrovac ostvario je jednu pojedinačnu pobjedu.

Ekipa Orlando pobjedila je ekipu Tropic Thunder rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Damir Parmać (Orlando) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Damir Gleđ ostvario je isto tako dvije pojedinačne pobjede ali uz dva izgubljena seta dok je Boris Cikoja ostvario jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Damir Gleđ i Damir Parmać. U poraženoj ekipi, Dragan Bodiroga ostvario je jednu pojedinačnu pobjedu.

Ekipa Srđ pobjedila je ekipu The Dream Team rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Siniša Desnica (Srđ) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Milan Rezo ostvario je isto tako dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenih setova ali s nešto slabijim omjerom dobivenih poena. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Siniša Desnica i Milan Rezo. U poraženoj ekipi, Antonio Maslać i Antonio Pavlić ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Ovu utakmicu ekipa Srđ je igrala bez trećeg igrača tako da su te dvije utakmice pisane ekipi The Dream Team kao pojedinačne pobjede bez igre.

U zaostaloj utakmici 18. kola Ekipa Marinkolor pobjedila je ekipu Dr Čolić rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Marko Venier (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Marko Šarić ostvario je isto tako dvije pojedinačne pobjede uz tri izgubljena seta dok je Lidija Vranješ ostvarila jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Josip Martinović i Marko Venier. U poraženoj ekipi, Ante Jupek ostvario jednu pojedinačnu pobjedu.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist