Sport

STOLNI TENIS Marinkolor, Soul caffe i Šampinjoni s istim brojem bodova

STOLNI TENIS Marinkolor, Soul caffe i Šampinjoni s istim brojem bodova

Odigrano je i sedmo kolo Prve lige 44. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu. Tri ekipe imaju jednak broj bodova, njih 12, a to su Marinkolor, Soul caffe i Šampinjoni Konavle. Najbolji pojedinci nakon 7. kola su Vedran Đurđević (Šampinjoni Konavle), Marko Venier (Marinkolor) i Marko Šarić (Marinkolor).

Najbolji parovi su Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor), Filip Mikulić / Dario Petković (Dr Čolić) i Pepo Deranja / Vedran Đurđević (Šampinjoni Konavle).

Inače, odigrana je i zaostala utakmica 2. kola između ekipa Dr Čolić i Soul caffe odigrana je ovaj tjedan pri čemu je ekipa Dr Čolić pobjedila ekipu Soul caffe rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Filip Mikulić (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Nedjeljko Ogresta donio je isto tako dvije pojedinačne pobjede uz dva izgubljena seta dok je Ante Jupek ostvario jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Filip Mikulić i Dario Petković. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Milo Stražičić.

U 7. kolu Prve lige postignuti su slijedeći rezultati:

Ekipa Soul caffe pobjedila je ekipu The Dream Team rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Ivo Šarić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Božo Čavala i Milo Stražičić donijeli su svako po dvije pojedinačne pobjede ali s nešto slabijim omjerom dobivenih poena. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Milo Stražičić i Ivo Šarić. Ekipa The Dream Team igrala je sa dva igrača, pri čemu su utakmice trećeg igrača pisane pobjedničkoj ekipi bez igranja.

Ekipa Orlando pobjedila je ekipu Tropic Thunder rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Damir Parmać (Orlando) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Damir Gleđ donio je isto tako dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta ali s nešto slabijim omjerom dobivenih poena dok je Boris Cikoja ostvario jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Damir Gleđ i Damir Parmać. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Dragan Bodiroga.

Ekipa Dr Čolić pobjedila je ekipu Šampinjoni Konavle rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Filip Mikulić (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Ante Jupek i Nedjeljko Ogresta ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Filip Mikulić i Dario Petković. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Vedran Đurđević i Jurica Prpić.

Ekipa Marinkolor pobjedila je ekipu Ombla rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Marko Venier (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Marko Šarić donio je isto tako dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta, ali s nešto slabijim omjerom dobivenih poena dok je Barbara Vlahović ostvarila jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Josip Martinović i Marko Venier. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Marijo Obrovac.

Ekipa Lapad kolor pobjedila je ekipu Aragosa tavel rezultatom 4:3. Najbolji igrač susreta bio je Robert Kralj (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi, Luka Kulaš, Joško Martinović i Franko Torić ostvarili su svako po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Luka Kulaš i Joško Martinović. U poraženoj ekipi, pored igrača utakmice, jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Goran Raspopović.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist