Sport

STOLNI TENIS Marinkolor preuzeo prvo mjesto

STOLNI TENIS Marinkolor preuzeo prvo mjesto

Odigrano je 20. kolo 37. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu. U 1. ligi tri su utakmice završile očekivano pobjedama favorita, a jedna je bila derbi kola.

Marinkolor je pobijedio Geoplan sa 7:3. Ovo je trebao biti derbi prvenstva, ali kako je Marinkolor nastupio u najjačem sastavu mladići iz Geoplana dobro su se držali i učinili su svoj maksimum s dobivena 3 meča. Kolo prije kraja nazire se da će Marinkolor opet osvojiti prvenstvo. OŠ Cavtat-Konavljanin pobjedio je Šampinjone s 9:1, pri čemu su u pobjedničkoj ekipi maksimalan broj pobjeda, pojedinačnih i u paru, donijeli Vedran Đurđević i Jurica Prpić.

Lea travel je slavila protiv Geoplan XYZ sa 7:3. Najbolji igrač utakmice bio je Dario Petković iz pobjedničke ekipe s 3 pojedinačne pobjede i izgubljenim samo jednim setom.

Lapadkolor i Eurokarbon odigrali su 5:5. Lapadkolor je igrao s dva igrača, dok je veliku pobjedu Eurokarbonu donijela Lidija Vranješ pobjedivši igrača koji je bolje plasiran na listi.

Nakon 20. kola u 1. ligi vodeći je Marinkolor s 55 bodova, ispred Geoplana s 53 boda i OŠ Cavtat-Konavljanin s 50 bodova. U pojedinačnoj konkurenciji vodi Filip Mikulić (Marinkolor) s 55 pobjeda i 170 dobivenih setova.

U 2. ligi dvije utakmice završile su očekivano pobjedama favorita, a jedna je dovela do pobjede mlade ekipe kadeta Libertasa. Dubrovnik je lako svladao Agram life s 10:0 pri čemu je poraženoj ekipi prepustila samo tri seta. Libertas je dobio Luku Sorkočevića sa 6:4. Poraženi su nastupili s dva igrača, ali to ne umanjuje velik uspjeh mlade ekipe Libertasa. Halo 92 pobijedio je Srđ sa 6:4.

Pobjednici su igrali bez najboljeg igrača 2. lige, ali je unatoč tome s dvije pobjede po igraču ovaj susret odlučila u svoju korist.

Pobjednik prvenstva u 2. ligi je Dubrovnik s 56 bodova, ispred Halo 92 s istim brojem bodova, ali s nešto lošijim skorom, dok je treći Srđ s 41 bodom. Najbolji pojedinačni rezultat u prvenstvu ostvario je Mario Obrovac (Halo 92) s 57 pobjeda i fantastičnim skorom od 171 dobivena i svega 3 izgubljena seta. Drugo mjesto je osvojio Kemal Halilović (Dubrovnik) s 51 pobjedom i dobivenim 155 setova a treće mjesto je osvojio Damir Parmać (Dubrovnik) s 47 pobjeda i dobivenim 143 setova.

Pročitajte još

[FOTO] Zlatni vaterpolisti motivirali učenike prema uspjehu u sportu

Dulist

HRVATSKA FLAG FOOTBALL LIGA Dvije pobjede i jedan poraz za Sharkse

Dulist

Marija Nikoleta Đivanović i Ante Kolunđija prvi na utrci Wings for Life

Dulist