Sport

REMI U DERBIJU Ista meta, isto odstojanje!

REMI U DERBIJU Ista meta, isto odstojanje!

Dubrovački Square propustio je u Gospinom polju u utorak navečer u derbiju 20 kola svladati Novo vrijeme i time se Makaranima približiti na dva boda uoči doigravanja.

Square s ovom podjelom bodova drži četvrto mjesto, Novo vrijeme je na trećem mjestu, nakon remija – ista meta, ista odstojanje.

Gosti su bolje otvorili utakmicu, poveli s 2:0 (Koturović dvostruki strijelac), moglo bi se reći uhvatili domaćina na ‘krivoj nozi’. Nakon što u 16. minuti nisu uspjeli iz kaznenog udarca smanjiti rezultat momci trenera Marinka Mavrovića u drugom su dijelu utakmice uspjeli preokrenuti rezultat.

Najprije je Cvjetković u 23. minuti zabio za 1:0, potom Đuraš u 26. minuti povisio na 2:0, da bi Tikvica u 33. minuti završio seriju Dubrovčana. Makarani shvaćaju da im je ‘sad ili nikad’, riskiraju s igračem-vratarem, napadaju Squareov gol te zabijaju u pretposljednjoj minuti susreta. Strijelac opet Koturović, bio je to njegov treći pogodak na utakmici. Hat-trick za spas od poraza, iako su i Makarani u zadnjim trenucima imali sjajnu priliku i stativu.

Pročitajte još

SJAJNA POBJEDA RK ARDIAEI ‘Oproštaj od Mljekare na najljepši način’

Dulist

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist