Zanimljivosti

Što sve donosi ‘Aeronaut 7’?

Aeronaut 7 će se održati od 22. do 24. travnja 2021 u Centru za mlade Dubrovnik i sportskoj dvorani OŠ Lapad. Aeronaut 7 je manifestacija zrakoplovne tematike, koja se sastoji od predavanja, igraonica i radionica za djecu i odrasle. Osnovni cilj je upoznati sve polaznike s različitim vidovima zrakoplovnog sporta i tehničke kulture.

I ovaj put nas očekuje bogati program za djecu: natjecanje u izradi i bacanju papirnatih aviona, utrke dronova i radionica o upravljanju avionima na daljinsko upravljanje. Za odrasle će biti predavanje o sportskom letenju i predstavljanje knjiga zrakoplovne tematike. Predavanje “Sportsko letenje” će održati gostujući predavač – pilot Damir Horvat, a knjige o povijesnim zrakoplovima će predstaviti član Aerokluba Nimbus Mario Raguž.

Program Aeronaut 7:

petak 22. travnja 2022 u 19:30 u Centru za mlade Dubrovnik
– predavanje Damir Horvat “Sportsko letenje”

subota 23. travnja 2022 u 19:30 u Centru za mlade Dubrovnik
– Mario Raguž, predstavljanje knjiga o povijesnim zrakoplovima

nedjelja 24. travnja 2022 u 10:00 u sportskoj dvorani OŠ Lapad
– natjecanje u izradi i bacanju papirnatih aviona
– utrke dronova
– radionica o upravljanju avionima na daljinsko upravljanje

Broj mjesta na radionicama je ograničen. Radionice su besplatne za sve polaznike, prijave su obavezne ispunjanjem prijavnice.

Manifestaciju Aeronaut 6 organiziraju Aeroklub Nimbus i Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika u sklopu projekta Du STEM, koji je 85 posto sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda, a 15 posto iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Pročitajte još

Znate li što je to ‘bijeli ekran smrti’ i kako riješiti ovaj problem s računalom?

Dulist

IZABRAO TOURSCANNER Dubrovnik najbolja destinacija za odmor

Dulist

LIDIJI BRTAN ČESTITAO I BOŽO LASIĆ Cura s Oboda na ‘Milijunašu’ osvojila 18 tisuća eura

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija