Zanimljivosti

KINEMATOGRAFI POZIVAJU Budi kino producent!

KINEMATOGRAFI POZIVAJU Budi kino producent!

Kinematografi Dubrovnik pozivaju sve zainteresirane od 18 do 24 godine da se prijave u program Budi kino producent! u sklopu kojeg će u timu od pet mladih samostalno organizirati filmsku večer u Ljetnom kinu Slavica. Organizacija uključuje odabir filma, osmišljavanje popratnog programa, raspodjelu dodijeljenog budžeta, plan promocije i realizaciju, a osoblje kina mladim će kino producentima biti na raspolaganju za pomoć i uvodne edukacije o određenom segmentu organizacije programa.

Program se provodi u trima jadranskim kinima – splitsko Ljetno Kino Bačvice, dubrovačko Kino Slavica i riječko Art-kino – u sklopu zajedničkog europskog projekta Kino magistrala.

Nakon održavanja filmskog događaja u vlastitim gradovima, timovi mladih kino producenata okupit će se u Splitu na 15. Festivalu mediteranskog filma Split od 23. do 26. lipnja kao članovi festivalskog žirija mladih.

Sudjelovanje u programu je besplatno, a svi zainteresirani svoje prijave mogu poslati uz kratko motivacijsko pismo na mail adresu info@kinematografi.org do 25. travnja 2022. godine.

Rezultate o odabiru u tim mladih kino producenata kandidati će primiti e-poštom najkasnije tjedan dana od zaključenja prijava.

Pročitajte još

KAKO IZBIJELITI JAJA? S octom i vodom u tri jednostavna koraka

Dulist

USKRŠNJI TRIKOVI Evo kako provjeriti jesu li jaja svježa ili pokvarena

Dulist

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist