Crna kronika

DOZNAJEMO Što se krije iza ‘iznude’ policajca u kafiću u Pločama?

DOZNAJEMO Što se krije iza 'iznude' policajca u kafiću u Pločama?

Vlasnik jednog ugostiteljskog objekta na području Ploča podignuo je kaznenu prijavu protiv policijskog službenika s područja Neretve, inače zaposlenika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, s tvrdnjom da je policajac od njega tražio mito, odnosno određeni novčani iznos kako njegov lokal ne bi imao problema sa zakonom. Iz policije su DuListu potvrdili da je podignuta navedena kaznena prijava, da su izvidi u tijeku te da će detalji biti poznati po njihovu završetku.

Kako DuList neslužbeno doznaje, policajac koji je prijavljen za iznudu, 14. kolovoza je sa svojim društvom bio u pločanskom kafiću Destino Club. Kada je želio podmiriti račun, u tom objektu mu nisu izdali račun, već su inzistirali na gotovinskom plaćanju bez njega. Policajac je, prema saznanjima DuLista, upozorio kako će slučaj prijaviti nadležnima kao i mjerodavnim institucijama što je 16. kolovoza i učinio. Šest dana nakon događaja u kafiću, dakle 20. kolovoza, vlasnik navedenog kafića podnio je u Policijskoj postaji Ploče prijavu zbog sumnje u iznudu protiv policijskog službenika.

Kao što su nam i potvrdili iz policije, policijski su izvidi u tijeku te će okolnosti ovog događaja biti poznati po njihovu završetku.

 

Pročitajte još

MAJKA TEŠKO OZLIJEĐENOG MALOLJETNIKA ‘Sin mi je mislio da je gotov’

Dulist

OSUMNJIČENI GRAĐEVINARI Radovima u Novoj Mokošici poremetili statiku zgrade na susjednoj parceli

Dulist

31-GODIŠNJAK NANIO TEŠKE OZLJEDE MALOLJETNIKU Potukli se psi, a potom i njihovi vlasnici

Dulist