Zanimljivosti

ŠTO POLICAJCI RADE? Vrtićarci i školarci iz Konavala posjetili PGP Grudu i MCGP Karasoviće

U povodu obilježavanja Dana policije i blagdana sv. Mihovila, zaštitnika policajaca, tijekom proteklih dana su policijski službenici Postaje granične policije Gruda u svojim službenim prostorijama policijske postaje ugostili djecu predškolske dobi s dvije odgojiteljice iz dječjeg vrtića Gruda.

Djeca su prilikom posjeta vidjela opremu i vozila koju koriste službenici temeljene, prometne i kriminalističke policije te su imali priliku razgledali službene prostorije, među kojima im je najveću pozornost zaokupila prostorija operativnog dežurstva gdje su imali prilike vidjeti način zaprimanja dojava i korištenja sredstava komunikacije među policijskim službenicima.

Osim njih, sredinom rujna učenici O.Š. Čilipi imala su prilike vidjeti rad policije na međunarodnom cestovnom prijelazu Karasovići. Djeca su upoznata s načinom obavljanja pregleda, s načinom granične kontrole i opremom koja se pri tom koristi.

Na završetku obilaska, djeca su prigodno počašćena, a u znak zahvale su nacrtali i policiji poslali svoje crteže.

Fotografije: PU dubrovačko-neretvanska

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] Vatreno se navija za Hrvatsku u Studentskom domu!

Dulist

ZMAJADA, AVIONI… Završena trodnevna manifestacija ‘Aeronaut 8’

Dulist

Jeste li pluviofil?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija