DuList PROMO

Što obući na prvi spoj? Donosimo prijedloge uz savjete kako uštedjeti

Što obući na prvi spoj? Donosimo prijedloge uz savjete kako uštedjeti

Ljubav se rađa na prvi pogled. U prvih 90 sekundi do četiri minute ostavlja se prvi dojam koji puno znači. Odjeća koju nosite šalje snažnu poruku o vama i zato ako želite ostaviti najbolji mogući dojam, morate se potruditi oko odabira odjeće za prvi spoj.

Ako želite malo osvježiti garderobu ili počastiti se nekim novim komadom odjeće imamo nekoliko savjeta kako uštedjeti novac. Posjetite Kuplio.hr, izaberite kupone, kodove za razne popuste i kupite najbolje modne komade po pristupačnim cijenama.

Prvi izlazak s osobom koja vam se sviđa sam je po sebi stresan, pa vam ne treba dodatna briga oko neudobne odjeće i obuće. Prvo pravilo za spoj je ‘manje je više’. To, doduše, ne znači što manja majica i što kraća suknja, već elegantne kombinacije s umjerenim dodacima. Također, pokušajte ne pretjerati, jer ako izgledate prenapadno ili pak kao da ste cijeli dan proveli pred zrcalom isprobavajući sve moguće kombinacije, poslat ćete poruku da vam je previše stalo. Ni preopušten izgled nije dobar. Trenirka, ma koliko skupa bila, ne šalje dobru poruku. Za prvi spoj obucite barem traperice, koje su najsigurnija varijanta koja prolazi u gotovo svakoj prilici.

Portal kuplio.hr obiluje akcijama, rasprodajama i kodovima za popust koji se odnose na razne proizvode; od odjeće do obuće, modnih detalja, elektronike i raznih uređaja, potrepština za uređenje interijera i eksterijera i još tisuće i tisuće raznih proizvoda. U ponudi su i kuponi za popust About you koji nudi stotine različitih brandova odjeće, obuće i modnih dodataka.

Kako pretraživati kupone na portalu Kuplio.hr? Na vrhu ekrana ističe se tražilica koja omugućuje precizno pretraživanje različith brendova ili kategorija. Ono što će se najviše svidjeti čitateljicama jest mogućnost uspoređivanja artikala raznih proizvođača pa je pri tom mnogo lakše doći do zaključka na koji proizvod potrošiti novac, a time i uštedjeti, odnosno popularan ‘value for money’.

Kako iskoristiti Kuplio.hr kupon? Kada pronađete kupon koji vas zanima potrebno je kliknuti na gumb ‘Pogledaj popust’ gdje će se otvoriti svi uvjeti koje trebate znati o navedenom kuponu primjerice do kad vijedi te sve ostale informacije potrebne za sudjelovanje u akciji. U sredini ekrana vidjet ćete kod za popust koji zatim možete kopirati. Kuplio.hr je uvijek aktualan, a kada se radi o odjeći za prvi spoj posebno zanimanje izazivaju Sinsay kodovi za popust.

Napravite savršenu kombinaciju i birajte odjevne komade tamo gdje je zagarantirano kvalitetan izbor uz povoljnije cijene.

Što obući na prvi spoj? Donosimo prijedloge uz savjete kako uštedjeti

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist