Sport

ŠTO MODRIĆ I BECKHAM ŠURUJU NA ŠIPANU? Je li na pomolu suradnja ponajboljih svjetskih veznjaka?

blank

Nakon što je DuList objavio fotografije Modrića i Beckhama na Šipanu, krenula su nagađanja kako njihovo druženje ipak nije bio puki odmor već da je posrijedi poslovno druženje!

Ove sezone u tri utakmice kraljevskog kluba Modrić je igrao manje od 60 minuta, te nijednu utakmicu nije počeo u prvoj postavi. Iz toga se dalo, kako navode iz Net.hr-a, zaključiti da naš kapetan nije zadovoljan, pa se postavlja pitanje je li druženje Modrića i Bechkama samo prijateljsko ili je ovo bio trenutak dogovaranja Modrićevog transfera u Inter Miami, američki klub koji je u Beckhamovom vlasništvu.

Dočekali bi ga tamo Lionel Messi, Segio Buskets i Jordi Alba, a Luku – prenose mediji istučući kako Modrića ionako svi već jako dobro znaju.

– Nogometne navijače zaintrigira kad Luka Modrić dođe na dan-dva u Hrvatsku da bi se družio s Davidom Beckhamom, koji je vlasnik Miamija. Znamo da je tamo došao Leo Messi i da bi američkoj nogometnoj ligi trebalo neko novo ime. Modrić jest potpisao novi ugovor za sljedeću sezonu, ali taj ugovor ništa ne znači. Prijelazni rok još uvijek traje. A vidjet ćemo hoće li biti Amerika ili Saudijska Arabija, koja je uvijek tu u igri, ili će pak ostat u Madridu, a ovo samo bio prijateljski ručak – prokomentirao je Antonio Vuksanović, urednik RTL Sporta.

Odgovor na pitanje gdje ćemo u budućnosti gledati Modrića, još godinu dana u trenutnom klubu ili u Inter Miamiju, možda se razriješi upravo nakon šipanskog druženja.

Pročitajte još

UZ MJESEC BORBE PROTIV RAKA DOJKE U subotu treći Lapad Run

Dulist

U PLOČE DOLAZI HAJDUK Jadran pobijedio Belišće, ugostit će branitelja naslova

Dulist

Bijač obranama peteraca zaustavio Jugaše

Dulist