GradUrednički izbor

ŠTO ĆE SE OTVORITI NA PILAMA? Tri ponude odbijene, dm se nije ni javio na natječaj

ŠTO ĆE SE OTVORITI NA PILAMA? Tri ponude odbijene, dm se nije ni javio na natječaj

Natječajni postupak za davanje u zakup Ljetnikovca Pucić na Pilama je još uvijek u tijeku. Mi smo za sada odbili tri ponude koje su bile pristigle na ovaj natječaj budući smo bili mišljenja da ponuđene djelatnosti ne bi dovoljno dobro pristajale objektu kakav je Ljetnikovac Pucić a istovremeno ne bi ni donosile novu vrijednost ponudi Dubrovnika, niti u odnosu na turiste niti u odnosu na građane – istaknuo nam je u službenom odgovoru Anto Rusković iz Excelsa Nekretnina na naš upit o novom zakupcu atraktivnog prostora na Pilama, Dubrovčanima znanog i kao ‘Diamond Centar’, ipak u svakodnevnom govoru uvriježenog naziva ‘butiga od dma’.

– I dalje tražimo novog zakupnika pa tako u ovom trenutku ne možemo reći kada će natječajni postupak biti dovršen – dodat će Rusković, a na pitanje postoji li mogućnost da se na ovu lokaciju vrati dm, razočarao je sve one kojima nedostaje ovakvog sadržaja, a takvih je puno.

– dm-drogeriemarkt se nije javilo na ovaj natječaj. Što se tiče bivšeg zakupnika, od njega smo naplatili sva potraživanja – dodat će Rusković o odnosu s zakupcima iz ‘Diamond Centra’.

Pročitajte još

Otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru nastavlja se idući tjedan

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] ‘HRVATSKA SLOBODA NIJE DOŠLA PREKO NOĆI’ 33. obljetnica osnutka Specijalne jedinice policije Grof

Dulist