Sport

STIŽE POTPIĆAN Squareu je večeras pobjeda imperativ!

square 23

Malonogometaši Squarea večeras od 20 sati u Sportskoj dvorani Gospino polje dočekuju vrlo jaku i neugodnu momčad Potpićan ADT.

Gosti su furiozno krenuli u sezonu, nakon sedam utakmica ostvarili su četiri pobjede I tri poraza s tim da su čak dva uspjeha ostvarili na gostujućem parketu! Square s druge strane oduševljava igrom, no ne i realizacijom koja je već sad skupo stajala dubrovačku momčad na poretku 1. HMNL.

Dubrovčani su na omjeru dvije pobjede, dva remija i tri poraza. Posljednji neuspjeh bio je onaj u Zagrebu, kontra Futsal Dinama, iako je Square veliki dio susreta držao domaćina u ‘obruču’.

Zadovoljni su Uprava, stručni stožer ali i svi igrači – igrom u globalu, no svi žele više jer su to zaslužili.

Večeras je pobjeda jedini cilj, Potpićan mora ‘pasti’ jer jedino s pobjedom Square ostaje u igrii za play off (doigravanje za prvaka Hrvatske u kojem ove sezone igraju samo četiri momčadi).

– Stvaramo šanse ali nam je realizacija katastrofa. U rezultatskoj smo krizi, ali ne igre i nadamo se da ćemo to večeras ispraviti. Pobjeda je jedini imperativ, a vrijeme je da uzmemo toliko željena tri boda! – jasno i glasno će trener Mavrović koji je vidno zadovoljan pristupom i igrom u posljednjim utakmicama svojih igrača.

Pročitajte još

DRUGI PUT U POVIJESTI Jugaši pobjednici LEN Euro kupa!

Dulist

KUP JADRANA Osam medalja za Judo klub Fortitudo

Dulist

SVJETSKO PRVENSTVO U JUDU U ABU DHABIJU Nastupaju Petrunjela Pavić, Ivana Šutalo i Iva Oberan!

Dulist