Sport

STIŽE NEZGODNI MURTER Square lovi treće mjesto!

Finale Kupa Hrvatske Square-Tommy, 2014.

U 18. kolu 1. Hrvatske malonogometne lige Square u Gospinom polju dočekuje Murter, momčad koja je trenutno na diobi šeste pozicije koja jamči ligu za prvaka.

Dubrovački sastav je na dvije pozicije više, na četvrtom mjestu s 31 osvojenim bodom, čak 12 više od Murtera.

Square je nakon briljatne pobjede u Zagrebu kontra Nacionala stigao na korak do trećeg mjesta na kojem je Makarska sa 33 osvojena boda. Igračima Marinka Mavrovića sada se nudi prilika da čak dohvate treću pozicijiu koja u doigravanju za prvaka Hrvatske donosi lakšeg protivnika te dvije utakmice kod kuće.

– Igramo protiv momčadi koja je imala dosta problema sa igračkim kadrom i ova im je pauza dosta dobro došla. Imaju odlične pojedince, jako su dobra momčad. Moramo maksimalno ući napaljeni, sa željom za pobjedom, da nastavimo sa svojim ciljom te da dohvatimo treću poziciju koja nam u play offu jamči dvije utakmice kod kuće te lakšeg protivnika! – riječi su Marinka Mavrovića.

Square je u posljednjih osam utakmica upisao čak šest pobjeda, remi i jedan poraz. S druge strane, Murter iako ne briljira u posljednjim susretima (niti jedna pobjeda, remi i čak četiri poraza) sa svojim igrama iz prvog dijela sezone još je u igri za play off. Mišljenje o utakmici dao je i Josip Jurić, strijelac tri pogotka u remiju 4:4 koji je odigran u Murterskim škojima u prvom dijelu sezone:

– U prvoj utakmici smo odigrali 4:4, bilo je to vrlo napetih 40 minuta igre. I u ovom susretu očekujem vrlo tešku utakmicu iz razloga što gosti hvataju pobjedu za play off, poraz ih s druge strane gura među momčadi za opstanak te iz razloga što mi moramo do pobjede i dohvata trećeg mjesta, rekao je Josip Jurić te dodao: Pozivam naše navijače da nas dođu podržati u što većem broju!

Utakmica se igra u dvorani Gospino polje s početkom od 18 sati. Ulaznice se mogu kupiti sat vremena prije početka utakmice na ulazu u dvoranu, a žene i djeca do 14 godina imaju besplatan ulaz.

 

Tekst: MNK Square

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist