Sport

STIŽE IZRAVNI KONKURENT Pobjeda je Squareu jedini imperativ!

STIŽE IZRAVNI KONKURENT Pobjeda je Squareu jedini imperativ!

Nakon završnice Kupa Hrvatske nastavlja se redovno natjecanje u 1. Hrvatskoj malonogometnoj ligi. U 18. kolu u Gospino polje stiže izravni konkurent za ulazak u doigravanje – MNK Brod 035 iz Slavonskog Broda.

Riječ je o momčadi koja je ove sezone osnažila svoje redove, pod trenerskom palicom Ivice Ćorluke od ove sezone su Dražen Čavar, Armando Kajfeš, Domagoj Ćuk, Igor Mirković i vratar Darko Milanović. U Slavonskom Brodu uoči sezone ništa nisu prepustili slučaju pa je tako momčad ove sezone već napravila dobar rezultat.

Situacija u redovima Squarea ni ovaj put nije bajna, no unatoč svim nedaćama trener Mato Cvjetković ide na pobjedu. Brod 035 uoči ovog susreta našoj momčadi bježi šest bodova pa je s pobjeda jedini imperativ!

-Imamo tri domaće utakmice u kojima moramo upisati 9 bodova. Brod 035 nam je, izuzev Potpićana i Alumnusa kojima smo još domaćini, glavni konkurent za ulazak u doigravanje. U ovom dvoboju ne mogu računati na doprinos Hrvoja Cvjetkovića i Duje Reza, a istaknuo bih da veća minutaža ide mladim igračima (Konsuo, Kuraja, Tunjić, Darrer) koji do sada nisu imali šansu pokazati svoje malonogometno umijeće – rekao je trener Cvjetković te nastavio:
-Bez ‘krvavih koljena’ nećemo do pobjede zato ovim putem pozivam sve navijače na utakmicu te da i dalje vjeruju u moje igrače koji će u ovom dvoboju dati svoj maksimum – zaključio je novi strateg dubrovačke momčadi.

Utakmica između Squarea i Broda 035. igra se u SD Gospino polje večeras od 19 sati.

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist