Aktualno

STIŽE EUROWINGS Dubrovnik od lipnja povezan s Berlinom i Hamburgom

STIŽE EUROWINGS Dubrovnik od lipnja povezan s Berlinom i Hamburgom

Njemačka niskotarifna aviokompanija, Eurowings, u lipnju planira 16 međunarodnih linija prema šest hrvatskih zračnih luka. Eurowings je u svibnju obnovio promet na većem broju linija prema splitskoj zračnoj luci, u posljednjem tjednu ovog mjeseca kompanija će prometovati i prema Rijeci, Zagrebu i Zadru, a u lipnju će značajno povećati prisustvo u hrvatskim zračnim lukama, piše Croatian Aviation.

Tri linije Eurowingsa iz Berlina

Eurowings će po prvi puta prometovati iz nove berlinske zračne luke (Brandenburg) prema hrvatskim zračnim lukama. U lipnju se uvode tri linije iz Berlina; prema Dubrovniku, Rijeci i Splitu.

Linija Berlin – Dubrovnik – Berlin u prometu će biti od 27. lipnja, jednom tjedno, nedjeljom. Drugi tjedni let najavljen je od početka srpnja, utorkom.

Linija Berlin – Rijeka – Berlin u prometu će biti od 26. lipnja, jednom tjedno, subotom. I na ovoj se liniji očekuje uvođenje drugog tjednog leta (četvrtkom) od početka srpnja.

Linija Berlin – Split – Berlin kreće sredinom lipnja. Prvi let najavljen je za subotu, 19. lipnja.

Četiri linije iz Hamburga

Od lipnja, još tri hrvatske zračne luke imat će direktnu liniju Eurowingsa prema Hamburgu. Najavljene su sljedeće linije:

Hamburg – Dubrovnik – Hamburg, od 27. lipnja, nedjeljom,

Hamburg – Rijeka – Hamburg, od 26. lipnja, subotom,

Hamburg – Zadar – Hamburg, od 26. lipnja, subotom,

Linija Hamburg – Split – Hamburg već je u prometu, no od 28. lipnja Eurowings će povećati broj operacija na dva tjedna leta, ponedjeljkom i subotom.

Pročitajte još

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist

Vodovod rješava alternativnu opskrbu Grada vodom

Dulist

OPREZNO POD DUBOM! Mnogi i dalje ignoriraju novu prometnu regulaciju

Dulist