Županija

Stipendisti Općine Župa dubrovačka nazočili svečanosti potpisivanja ugovora

Ovogodišnji stipendisti Općine Župa dubrovačka okupili su se danas u velikoj vijećnici kako bi potpisali ugovor o stipendiranju u trajanju od deset mjeseci za šk./ak. godinu 2016.2017.

Prema zaprimljenim prijavama 113 učenika i studenata, za ovu godinu odobrena je čak 81 stipendija u tri različite kategorije.

Općinski načelnik u svom obraćanju čestitao je svim stipendistima, uručio prigodne poklone, te žaželio puno sreće u nastavku školovanja.

Uz OTP banku, koja je i ove kao i prethodnih godina, svojom vrijednom donacijom od sto tisuća kuna podržala stipendiranje učenika i studenata iz kategorije slabijeg imovnog stanja, ove godine naknadnom donacijom se pridružila i Zaklada Antuna Miloslavića, također s donacijom od sto tisuća kuna.

Stipendije za prva četiri mjeseca (rujan, listopad, studeni i prosinac) će se isplatiti jednokratno do kraja kalendarske godine, a one iznose 400 kuna za učenike, 600 za studente koji se obrazuju u Dubrovniku, te 1000 kuna za studente koji se obrazuju izvan Dubrovnika. Općina Župa dubrovačka i ove će godine izdvojiti više od 600.000 kuna za stipendiranje učenika i studenata sa svog područja.

Pročitajte još

DOBRE VIJESTI Adventske kućice stižu i u Župu i Konavle!

Dulist

REZULTATI POPISA U SIJEČNJU Županija popisivačima i kontrolorima isplatila naknade za rad

Dulist

ŽUPAN MONS. GLASNOVIĆU Neka Vam put u novoj službi bude ispunjen obiljem Božjeg Duha

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija