Aktualno

‘STABILNO SU, NIJE BILO KOMPLIKACIJA’ Majka i djeca koji su uzeli bombone s drogom otpušteni iz bolnice

bolnica korona virus078

Djeca i majka koji su zatražili liječničku pomoć nakon slučajnog uzimanja sredstva ovisnosti, otpušteni su iz dubrovačke bolnice. Djeca u dobi od 13 i 16 godina su stabilno, urednih vitalnih parametara, tako da su vrlo kratko boravili u bolnici, navodi nam voditeljica Odjela pedijatrije Dijana Grizelj Kalčić.

-Otpušteni su s odjela i nije bilo nikakvih većih komplikacija – navodi nam Grizelj Kalčić. Prema informacijama koje ima, majka djece je također puštena kući.

Podsjetimo, policija je zaprimila dojavu u subotu u večernjim satima od djelatnika Hitnog medicinskog prijema Metković da su tri osobe, od kojih žena i dvoje djece, zatražili liječničku pomoć nakon što su pojeli bombone.

-Policija je tragom te informacije provjerila o kojim bombonima se radi. Preliminarno vještačenje je pokazalo da ti bomboni sadrže supstancu droge. Bomboni su poslani na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja istraživanja i vještačenja ‘Ivan Vučetić’ kako bi se utvrdilo točno koje supstance sadrže. Radi se o bombonima koji su pristigli putem pošte. Policiji je poznat pošiljatelj – rekla je glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske Andrijana Biskup u ponedjeljak ujutro. Detaljnije informacije vezane za kriminalističko istraživanje, koje je još uvijek u tijeku, nisu u mogućnosti još javno iznositi.

Foto Ilustracija

Pročitajte još

Idu li studij i sport ruku pod ruku? Saznajte od vrhunskih dubrovačkih sportaša!

Dulist

DIVNA VIJEST Osnovna škola Montovjerna nosit će ime Luko Paljetak

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist