Aktualno

Srgota podnio ostavku s mjesta predsjednika Uprave Maestrala

c maestrali srgota002

Julijo Srgota, nakon što je od rujna 2017. obnašao funkciju predsjednika Uprave Hotela Maestral iz osobnih razloga podnio je ostavku na ovo mjesto, potvrdili su nam iz tvrtke. Srgota se od sad već bivšeg poslodavca rastao krajem siječnja u prijateljskim odnosima, a sastanak Nadzornog odbora očekuje se sljedeći tjedan.

Ovaj hotelski lanac sa sjedištem u Dubrovniku koji broji Adriatic, Komodor, Vis, Splendid, Uvalu i paviljon Adriatica Rooms, a koji raspolažu s ukupno 473 sobe i 933 ležaja, 2018. je nakon višegodišnje trakavice dospio u ruke PND Strategije, čiji je osnivač Danko Ćorić, inače vlasnik kladionice ‘Super Sport’.

Upravno vijeće Centra za restrukturiranje i prodaju je za kupnju 68,94 posto udjela u Hotelima Maestral tada primio tri obvezujuće ponude. Uz PND Strategiju koja je za vlasnički udio ponudila 153,5 milijuna kuna, što je 26,7 milijuna kuna više od početne cijene, na adresu CERPA dospjele su i dvije češke tvrtke – J&T IB Capital Markets, koji je nudio 145,9 milijuna kuna te Eco Investment, čija je ponuda iznosila 141,07 milijuna kuna.

Pročitajte još

GRAĐANI OPTIMISTIČNI Bolja financijska situacija nego lani, ipak nije vrijeme za kupnju stana ili automobila

Dulist

[VIDEO/FOTO] Dirljiva humanitarna akcija za Roka uz stihove vječnog Luka Paljetka

Dulist

JAVNA TRIBINA ‘FREKVENCIJA I EKRANI’ Poznati novinari dijele iskustva iz svoje struke

Dulist