Crna kronika

SRETAN KRAJ POTRAGE U METKOVIĆU Policija pronašla stariju mušku osobu koja boluje od demencije

SRETAN KRAJ POTRAGE U METKOVIĆU Policija pronašla stariju mušku osobu koja boluje od demencije

Pronađena je starija muška osoba, koja boluje od demecije, a koja se od kuće u Metkoviću udaljila u subotu 14. kolovoza. Naime, prema izvješću policije, odmah po nestanku obitelj i susjedi pokušali su pronaći nestalog muškarca, međutim pokušaj pronalaska bio je neuspješan. Kasnije te večeri za pomoć su se obratili dežurnim djelatnicima Postaje granične policije Metković i Policijske postaje Metković.

Odmah nakon prijave timovi policijskih službenika su s potražnim psima izišli na teren. Iako su susjedi bili uvjereni da su sva okolna područja pretražena, nakon pola sata javili su se policijski službenici s vijesti o pronalasku nestalog.
Policiji se pismeno obratio sin nestale osobe koji je izrazio zahvalu i pohvalu policijskim službenicima koji su se, prema njegovim riječima, iskazali kao doista obučeni i požrtvovni, ali prije svega kao osobe s temeljnim ljudskim vrijednostima, suosjećajni s onima kojima treba pomoći.
Prije svega zahvalni na dostavljenim pohvalama, članu obitelji koji nam se obratio, kao i cjelokupnoj javnosti želimo poslati poruku da je policija samo radila svoj posao i da smo iznimno sretni što smo svojim djelovanjem pridonijeli spašavanju ljudskog života. To je jedno od najljepših iskustava u policijskom poslu.

Pročitajte još

Vozio s 2,5 promila alkohola u krvi, ostao bez dozvole na tri mjeseca

Dulist

Uhićen Francuz zbog prometne nesreće u kojoj je teže ozlijeđen Libertasov vozač

Dulist

Dvojica maloljetnih nasilnika iz Uvale Lapad u pritvoru

Dulist