Aktualno

Srednjoškolci od ponedjeljka u učionicama, Libertas prilagođava linije

Sve srednje škole od ponedjeljka, 15. veljače počinju s radom po modelu A, odnosno nastava će se učenicima svih razreda odvijati u učionicama. Tako se javljaju iz javnog gradskog prijevoznika Libertasa, u punu funkciju vraćaju polasci u vršnim satima koji su vozili na relaciji Mokošica – Ploče i Mokošica – Lapad te Lapad – Ploče.

Od ponedjeljka se mijenja i trasa prometovanja linija 25 i 27, koje će prometovati do Dubrovnika, umjesto ranijeg pravca kretanja do Cavtata. Također, zbog nastavka početka rada srednjih škola po modelu A, moguće je izvaditi/produžiti školske pokaze tijekom idućeg tjedna.

Županija o iznimkama
Dubrovačko-neretvanska županija, s obzirom na stabilnu epidemiološku situaciju, a u koordinaciji sa Stožerom CZ DNŽ i ZZJZ DNŽ, kao osnivač srednjih škola, dala je preporuku ravnateljima da od ponedjeljka 15. veljače, svi učenici krenu na nastavu po modelu A, odnosno redovno u školske klupe. Iznimno za one škole koje ne mogu ispoštovati od ranije zadane epidemiološke mjere preporuča se organizirati nastavu po modelu B, odnosno održavanje jednog dijela nastave u školi, a drugog online.

-Naglašava se važnost održavanja epidemioloških mjera kako bi učenici što dulje nastavu pohađali u školskim klupama – navode iz županije

Pročitajte još

DUGOGODIŠNJA TAJNICA Daria Prebisalić iz Atlantske plovidbe prešla u ‘Blaga djela’

Dulist

‘CURIOUS CARD’ Ante i Damir stvorili igru o lokalnim kuriozitetima

Dulist

Grofovi obilježili 30. obljerrnicu osnutka

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija