Urednički izbor

SREDINOM KOLOVOZA Kreće javna rasprava Studije o utjecaju na okoliš brze ceste

blank

Javna rasprava o Studiji o utjecaju na okoliš brze ceste od Dubrovnik do Zračne luke Dubrovnik počinje 16. kolovoza, a trajat će 30 dana – sve do 14. rujna 2023. godine.

-Mjesto održavanja javnog uvida u Studiju je u službenim prostorijama Grada Dubrovnika, Pred Dvorom 1, Dubrovnik, u službenim prostorijama Općine Župa dubrovačka, Vukovarska 48, Srebreno, te u službenim prostorijama Općine Konavle, Trumbićev put 7, Cavtat, u roku određenom za javnu raspravu, svakog radnog dana od 9 do 12 sati. Na mjestu javnog uvida bit će izložena cjelovita Studija i netehnički sažetak Studije te knjiga primjedbi. Obavijest o javnoj raspravi i cjelovita Studija te netehnički sažetak Studije bit će danom početka javne rasprave objavljeni na internetskim stranicama Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja – ističu iz Dubrovačko-neretvanske županije.

Javno izlaganje o Studiji održat će se u utorak, 5. rujna 2023. u 17 sati, u zgradi sveučilišnog kampusa Sveučilišta u Dubrovniku.

-Pisana mišljenja, prijedloge i primjedbe na Studiju, javnost i zainteresirana javnost može upisati u knjige primjedbi na mjestima javnog uvida ili u pisanom obliku dostaviti na adresu: Dubrovačko-neretvanska županija, Upravni odjel za zaštitu okoliša i komunalne poslove, Vukovarska 16, 20000 Dubrovnik, u tijeku roka predviđenog za javnu raspravu – dodaju u odgovoru za DuList.

Više detalja o javnoj raspravi može se naći na stranicama Dubrovačko-neretvanske županije.

Pročitajte još

KONTRADIKTORNI KEKEZ Obustavljena potraga, pronađeni kajaci, ali identitet kajakaša i dalje nepoznat!

Dulist

TRGANJE U KONAVLIMA Sezona zahtjevna, ubrano grožđe iznimne kvalitete

Dulist

Triatlonac Daniel Marušić osvojio zlato na Prvenstvu Balkana!

Dulist