Zanimljivosti

Srđ treba biti Park šuma!

Art radionica Lazareti pozivaju sve sugrađane na proslavu 492. dana Inicijative „Srđ je naš“ u četvrtak, 5. siječnja od 19 do 24 sata u Art radionici Lazareti.

Organiziran je kulturno-zabavni program za sve generacije uz DJ Vjevericu i goste, lutrija s popularnim nagradama, druženje i dobra volja.

"Srđ je Grad i Grad je Srđ. Oni su kao dub i brštan, jedno ne možeš zamisliti bez drugoga" – poručuju iz ARL, pozivaju sve sugrađane da se priključe Inicijativi za očuvanje Srđa i Grada.

Među mnogim čestitarima Inicijativi „Srđ je naš“ valja istaknuti čestitku udruge Zeleni Forum Eko-Omblići i Zeleno Sunce.
 
Predsjednica udruge Jadranka Šimunović u čestitci je istakla kako je na nedavno održanom forumu „Zeleni izbor za održivu budućnost“ novoj ministrici okoliša i prirode Mireli Holy upućen zahtjev za proglašenje Srđa Park šumom, kao što je to Park šuma Učka u Istri.
 
– Veselimo se našoj suradnji u cilju poboljšanja stanja u okolišu i prirodi. Vjerujem da ćete podržati mnoge projekte Ministarstva u vezi problema koji spominjete u dopisu – istaknula je u svom odgovoru eko-udrugama ministrica okoliša i prirode Mirela Holy.

Pročitajte još

Što su sve najmlađi naučili na radionicama Zajednice tehničke kulture?

Dulist

AMBASADORICA PROJEKTA ‘PUTEVIMA BOKELJSKIH HRVATA’ Sanja Putica na prijemu kod predsjednika Đukanovića

Dulist

Na ređenje mons. Roka Glasnovića stigao i Marko Perković Thompson

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija