Zanimljivosti

Srđ treba biti Park šuma!

Srđ treba biti Park šuma!

Art radionica Lazareti pozivaju sve sugrađane na proslavu 492. dana Inicijative „Srđ je naš“ u četvrtak, 5. siječnja od 19 do 24 sata u Art radionici Lazareti.

Organiziran je kulturno-zabavni program za sve generacije uz DJ Vjevericu i goste, lutrija s popularnim nagradama, druženje i dobra volja.

"Srđ je Grad i Grad je Srđ. Oni su kao dub i brštan, jedno ne možeš zamisliti bez drugoga" – poručuju iz ARL, pozivaju sve sugrađane da se priključe Inicijativi za očuvanje Srđa i Grada.

Među mnogim čestitarima Inicijativi „Srđ je naš“ valja istaknuti čestitku udruge Zeleni Forum Eko-Omblići i Zeleno Sunce.
 
Predsjednica udruge Jadranka Šimunović u čestitci je istakla kako je na nedavno održanom forumu „Zeleni izbor za održivu budućnost“ novoj ministrici okoliša i prirode Mireli Holy upućen zahtjev za proglašenje Srđa Park šumom, kao što je to Park šuma Učka u Istri.
 
– Veselimo se našoj suradnji u cilju poboljšanja stanja u okolišu i prirodi. Vjerujem da ćete podržati mnoge projekte Ministarstva u vezi problema koji spominjete u dopisu – istaknula je u svom odgovoru eko-udrugama ministrica okoliša i prirode Mirela Holy.

Pročitajte još

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist

Sretan rođendan dobrom duhu Grada, našem slavuju Gogi Bonačić!

Ivana Mijić Vulinović

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist