DuList IN

SRCEM ZA SLAVONIJU Humanitarni koncert folkloraša u Lacromi

lindjo folklor318

Folkloraši Dubrovačko-neretvanske županije pozivaju sve Dubrovkinje i Dubrovčane na humanitarni koncert “Srcem za Slavoniju” za obitelji pogođene poplavama u Slavoniji u subotu, 24. svibnja u 20 sati u hotelu Valamar Lacroma.

Od 19 sati na ulazu će se moći dati dobrovoljni prilozi, a preporučeni iznos je 50 kuna ili više, shodno mogućnostima. Dobrovoljni prilog je umjesto ulaznice za koncert, a kapacitet dvorane u hotelu Lacromi je 900 mjesta što pruža mogućnost za brojnu publiku.

Nastupit će FA Linđo, KUD Čilipi, KUD Marko Marojica, KUD Stjepan Radić, KUD Sveti Juraj, Udruga Dubrovački primorski svatovi, uz gostovanje KUD Šokadija iz Starih Mikanovaca.
Program će voditi Adriana Tomašić.

Osim hrane i higijenskih potrepština, odjeće i obuće koja se prikuplja, stanovnicima poplavljenih područja će svakako trebati i novci za obnovu nakon što se vrate svojim kućama. U tu svrhu u suradnji s Caritasom Dubrovačke biskupije otvoren je privremeni račun na Raiffeisen banci za donacije pravnih i fizičkih osoba:

Broj računa: 1500190808
IBAN: HR4324840081500190808
SWIFT: RZBHHR2X (za uplate iz inozemstva)

Ukupan prihod od koncerta namijenjen je stradalnicima od poplava u Slavoniji, a na kraju koncerta će se objaviti iznos koji je prikupljen.

– Zahvaljujemo se svim izvođačima, jedinicama lokalne uprave i samouprave, gospodarskim subjektima, udrugama, ustanovama i medijima, svim pravnim i fizičkim osobama velikog srca što su se uključili u ovu akciju. Posebno hvala grupaciji Valamar hoteli i ljetovališta što je ugostila koncert u hotelu Lacroma – poručuju folkloraši.

 

 

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] LINĐO I ‘RIM TIM TAGI DIM’ Na Osojniku se eurovizijski hit zaplesao uz lijericu!

Dulist

PRVI PLJESAK Najljepši glas Konavla je Marieta Milas!

Dulist

[FOTO] PUN GRAD TURISTA Điravaju, razgledavaju, fotografiraju se

Dulist