Sport

Square upisao prvi ovosezonski poraz

Square upisao prvi ovosezonski poraz

Nakon uspjeha protiv Universitasa u prvom kolu momčad MNK Squarea doživjela je i prvi ovosezonski poraz. Na gostovanju u Zagrebu kod Futsal Dinama domaćin je slavio rezultatom 4-1 (1-0). Imao je Dinamo u prvom poluvremenu terensku inicijativu, a prvu pravu šansu imao je Grbeša kada je s oko 7-8 metara uputio snažan udarac poviše vrata Turuka. Niti minutu poslije Dinamo je u vodstvu nakon kombinacije Grbeša – Prgomet – Davor Kanjuh u 18. minuti utakmice. Minutu prije odlaska na odmor prva prilika i za Square; Džanković je prošao po lijevoj strani i prizemnim udarcem pokušao iznenaditi Hercega koji je njegov udarac ipak uspio zaustaviti. U prvoj minuti nastavka Kanjuh je dva puta zaprijetio, ali je u oba navrata uspješniji bio Turuk. Ipak, nekoliko sekundi kasnije, nakon kornera te udarca Grbeše – Hrvoje Penava ostao je sam na 2-3 metra od Turuka te nesmetano pogodio za 2:0. U 22. minuti zaprijetio je Cvjetković s druge strane, a nedugo zatim, nakon prodora Šulića i Vuletić čiji udarac brani Herceg.

U 24. minuti novi pogodak Dinama. Prgomet je uputio udarac s oko 7-8 metara, a na drugoj strani sam je ostao Filip Novak koji pogađa za 3:0. Treba istaknuti snažan udarac Konsua u 33. minuti, međutim lopta je otišla par centimetara poviše vratnice. Nekoliko sekundi poslije, Duvančić je izveo aut, ubacio u sredinu, a nakon što se lopta odbila od Hercega, pravovremeno reagira Antonio Konsuo koji pogađa za smanjenje 3:1! U 38. minuti trener Hans Matić je zaigrao na sve ili ništa, uveo igrača vratara (Džanković), ali nažalost bez prave šanse do kraja utakmice. Šest sekundi prije kraja susreta Grbeša je pogodio za konačnih 4:1.

Za Square su igrali Turuk, Vuletić, Cvjetković, Duvančić, Nebergoj, Zrilić, Džanković, Konsuo, Perić, Šulić, Drobac i Franković pod vodstvom trenera Hansa Matića i pomoćnika Mata Cvjetkovića. Priliku za drugu pobjedu momčad MNK Squarea ima u petak od 17.30 sati kada u Gospino polje stiže Osijek.

Izvor/Foto: MNK Square

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist