Sport

PRVI DAN DUBROVAČKE REGATE Nakon tri plova prvo mjesto drži ‘Labudov’ Roko Čepić Zokić

PRVI DAN DUBROVAČKE REGATE Nakon tri plova prvo mjesto drži 'Labudov' Roko Čepić Zokić

Prvo jedrenje regate za klasu optimist u organizaciji Jedriličarskog kluba Orsana startalo je ovog petka u podne u elafitskom akvatoriju. Nakon odjedrena tri plova prvi je na tablici Roko Čepić Zokić iz JK Labuda Split. Roko je bio treći u prvom plovu, a prvi u druga dva plova. Na drugom mjestu trenutno se nalazi Josip Tafra iz JK Labud koji je u prvom plovu bio sedmi, u drugom treći, a u trećem deveti. Treće mjesto trenutno zauzima Vice Ugrinić iz JK Britva koji je u prvom plovu bio 13., a u drugom i trećem četvrti.

Prvi plov dobio je Borna Krmpotić iz JK Uskok Zadar, drugi je bio Toma Smirčić iz JK Split, dok je treću poziciju u prvom plovu bio zauzeo Roko Čepić Zokić koji je ‘rasturio’ u druga dva plova te tako drži prvo mjesto u poretku.

Podsjetimo, Dubrovačka regata ove je godine okupila 74 natjecatelja iz 13 klubova. Osim Orsanovaca i Cavtaćana natječu se jedriličari iz klubova JK Uskok Zadar, JK Zenta, JK Mornar Split, JK Zvir Hvar, JK Split, JK Trogir, JK Val Šibenik, JK Briva, JK Labud Split, JK Špinut i JK sv. Ante Tučepi. Jedrenje se nastavlja u subotu 10. listopada 2020. od 9 do 18 sati, a treći dan je zakazan za nedjelju 11. listopada od 9 do 13 sati.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist